Паломники з Волині їхали до Почаєва на велосипедах

1
2
Паломники з Волині їхали до Почаєва на велосипедах
Щороку під час Петрового посту підлітки смт Колки та села Залісці їдуть до святинь Почаївської Лаври на велосипедах.

Цей рік не став винятком і з 11 по 15 червня на чолі із священиками Олександром Білінським, Михайлом Анісімовим та Миколою Жученя молоді люди знову поїхали до Божого місця, - повідомляє сайт Рожищенське Благочиння.

У неділю ввечері, 11 чевня, паломники, із своїх домівок з’їхалися до Луцька, де були глядачами Волинського благовісту, а на нічліг поїхали до Волинської Духовної Семінарії.

12 червня, в понеділок вдосвіта, усі вирушили до цілі подорожі. Ввечері того ж дня, після подолання понад ста кілометрів дороги, пілігрими прибули до села Онишківці Рівненської області, де знаходиться чудотворне джерело праведної Анни.

Зранку усі вирушили до головної святині Західної України. Там поклонилися до святинь обителі: чудотворної ікони Божої Матері; мощів преподобних Іова та Амфілохія; відпечатку стопи Божої Матері та інших святинь, що в собі зберігає свята Лавра. Після поклонінь Почаївським святиням на нічліг велосипедисти повернулися до села Онишківці

На ранок, 14 червня, усі помолились на ранішньому богослужінні, окунулись в цілюще джерело та після трапези вирушили до Луцька. До древнього міста Лучеськ паломники прибули ввечері та заночували знову у стінах ВДС.

15 червня велосипедисти розділилися тому, що подорож підійшла до завершення, і одна група поїхала додому, до смт. Колки, а інша до села Залісці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це іноземці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні