--> Керівник Волинської митниці назвав обшуки фарсом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівник Волинської митниці назвав обшуки фарсом

10
-7
Керівник Волинської митниці назвав обшуки фарсом
Керівник Волинської митниці Віктор Кривіцький відреагував на вилучення "чорної каси" прокуратурою у працівників митниці.

"Запам’ятайте цей день - 16 червня, день чергового фарсу прокуратури!" - пише Віктор Кривіцький у Фейсбуці.

Головний митник Волині зазначає, що гроші конфіскували у фірми, яка не має жодного стосунку до Волинської митниці ДФС.

"Прокуратура вкотре створює ілюзію розслідування «гучної» справи. Невже чергову акцію проти митниці провели задля того, щоб люди перестали говорити про пікети біля прокуратури?" - обурюється Кривіцький.

За його словами, обшук провели у приміщенні одного із суб’єктів підприємницької діяльності та за місцем проживання його керівника.

"Який стосунок до грошей комерційної структури може мати митниця? Зухвалі звинувачення на адресу Волинської митниці безпідставні і голослівні. Це далеко не перша спроба тиску на Волинську митницю ДФС. Уже проводилася n-на кількість обшуків безпосередньо на пунктах пропуску, під час яких жодного разу не було виявленого нічого, що мало б бодай якийсь натяк на злочин або компрометувало роботу волинських митників", - йдеться у дописі.

Віктор Кривіцький заявляє, що на Волинській митниці навели лад, призупинили контрабанду, збільшили надходження до бюджету, та це "комусь, очевидно, не подобається".

"Все робиться для того, щоб очорнити досягнення і результативну роботу Волинської митниці, і мене особисто як її керівника", - підсумовує митник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на злодію шапка горить...
Відповісти
В тюрму дорога!
Відповісти
Призупинили контрабанду)))) сміх таким словам очільника митниці. Було б доречно сказати, що вона є і їі кришують саме митники!!!
Відповісти
Я б на місці працівників прокуратури, провів би ще обшуки у всіх працівників митниці))) там є що шукати) ненажери!
Відповісти
Прокурори, митники .... одна сволота, один кодляк
Відповісти
Після такої статі враження ніби попала назад в комунізм))) АУ ТИ ДЕ КРИВИЦЬКИЙ ПРОСНИСЬ совок розпався давно. Прям доповідь 25 з'їзду комуністів.
Відповісти
Як таку дурницю можна нести,митники перші злодюги.
Відповісти
А я як представник компанії що здійснює зовнішньо-економічні операції можу підтвердити що саме після приходу Кривіцького жодного разу ніхто на митниці не вимагав ніяких винагород. Митне оформлення здійснюється відповідно до встановлених законом вимог і правил. Єдина проблема це черги, але причини перш за все в масі автомобілів на іноземній реєстрації які їздять туди-сюди.
Що стосується повідомлення прокуратури, то абсолютно не зрозуміло який зв'язок між готівкою та спиртом знайденими в приватній фірмі в Устилузі і Яготинської митницею. Схоже дійсно на придумане звинувачення і якусь гру.
Відповісти
Один знайомий в цього діяча працював на численних Будовах ,то краем ока бачив, який він чесний і які чумайдани з тисячами валюти зі зміни приносить.
Відповісти
навряд він в змінах працює...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні