--> Хотіла зекономити: жінка везла сина до Польщі у валізі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хотіла зекономити: жінка везла сина до Польщі у валізі

0
6
Хотіла зекономити: жінка везла сина до Польщі у валізі
Громадянка України намагалася нелегально провезти в Польщу свого 8-річного сина.

Польські митники виявили дитину в поїзді Київ-Перемишль у великій валізі, прикритій речами.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-секретаря Бещадського відділу Прикордонної служби Польщі в Перемишлі Анну Михальську.

За її словами, хлопчика і його 50-річну матір відвезли до відділу Прикордонної служби в Перемишлі, де їй виписали штраф в розмірі 200 злотих (приблизно 1400 гривень) і повернули назад в Україну.

Зазначається, що це вже друга невдала спроба українки ввезти дитину до Польщі протягом тижня. Зокрема, 11 червня ця жінка їхала до Польщі тим же поїздом і не мала відповідних документів на дитину. Тому тоді вона також разом з сином була знята з поїзда і повернута в Україну.

Польський прикордонник назвала ситуацію "дивною", оскільки українка могла б без проблем ввезти сина до Польщі, якби у дитини був біометричний паспорт.

Анна Михальська також повідомила, що тепер українку збираються внести до реєстру осіб, яким заборонений в'їзд до Польщі на п'ять років.



Як відомо, станом на ранок 16 червня в ЄС без віз в'їхали майже 10 тисяч українців.

Всього з початку дії безвізового режиму між Україною і Євросоюзом кордон перетнули майже 315 тисяч українських громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні