Путін заявив, що США завжди втручалися у російські вибори

0
-6
Путін заявив, що США завжди втручалися у російські вибори
США завжди втручалися в російські вибори, заявив президент РФ Володимир Путін у фільмі американського режисера Олівера Стоуна “Інтерв’ю з Путіним”, передає УНН із посиланням РІА “Новости”.

“І у 2000-му, і у 2012-му році — завжди було. Але у 2012-му особливо агресивно. Я в деталі не буду вдаватися”, - заявив російський президент.

За його словами, Сполучені Штати використовували для цього дипломатів.

“Американські партнери знають про це, я і Керрі говорив, і Обамі говорив. Нам важко було собі навіть уявити, щоб дипломатичні працівники агресивно включилися у виборчу кампанію всередині Росії. Збирали у себе опозиційні сили, фінансували, ходили на всілякі опозиційні мітинги. Дипломатична служба повинна займатися іншим, дипломатична служба має налагоджувати відносини міждержавні”, - сказав В.Путін.

Як відомо, американський спецпрокурор Роберт Мюллер розпочав розслідування щодо спроб Дональда Трампа “перешкодити правосуддю” у справі про можливе втручання Росії у вибори президента США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні