--> Поблизу Рівного зарізали таксиста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поблизу Рівного зарізали таксиста

4
-4
Поблизу Рівного зарізали таксиста
На Рівненщині, поблизу села Здовбиці знайшли мертвого таксиста. Про зникнення сина до поліції повідомила 57-річна мати рівнянина, - пише ЧаРівне.

Чоловіку було 31 рік. Зник у середу.

Поліцейські розпочали розшукові заходи і згодом виявили автомобіль та мертвого чоловіка поблизу села Здовбиці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка виявила автомобіль «BMW 523», на якому таксував 31-річний житель Рівного. Неподалік легковика у полі знайшли і тіло чоловіка із ножовим пораненням грудної клітки. Знаряддя вбивства — закривавлений ніж лежав поруч.

Слідчим управлінням ГУ НП в Рівненській області розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють особу зловмисника та усі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неначе люди подуріли.... ми стали нелюдами... гірше звіра хижого ! Таке враження складається що всі псіхи! Сатана опанувала людьми не на жарт ! Чому священники мало часу проводять серед прихожан з повчаннями мудрості і людяності- цілий тиждень священники можуть цікавитись паствою тою що ходить в канонічні і неканонічні , бдагодатні і неблагодатні конфесії- де переживання за парафіян, коли тиждень вони живуть в побуті і не дають пожертв
Відповісти
Слово Бога не закрыто людям.Двери церквей любых конфессий тоже.Но люди сидят в барах или в телевизорах.В воскресенье работают или пьют.Кто им виноват?
Відповісти
гондурас відпочиває
Відповісти
Церкви плодяться як в інкубаторі, ні духовності ні моралі, подивіться на кожному углі церква, а моралі і душі в людей не має.Раніше 1 в місті а порядку було більше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні