Луцького котомучителя посадили на п'ять років

14
33
Луцького котомучителя посадили на п'ять років
Хлопця, який знущався над кошенятами засудили до позбавлення волі на п'ять років і один місяць.

Як відомо, у грудні минулого року авторку відео, яка брала активну участь у знущанні над беззахисними істотами, було засуджено за жорстоке поводження з тваринами до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Голі цицьки, смітники і «сєпари»: деталі життя скандальної мучительки тварин

Нині ж суд постановив вирок 21-річному лучанину, котрий викидав кошенят з вікна, поміщав у морозильну камеру, духову шафу та пральну машину.

Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.

Як повідомив прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Неродик, Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами та приєднавши до призначеного покарання невідбуту частину покарання за вчинене раніше тяжке тілесне ушкодження, призначив йому остаточний вирок у виді позбавлення волі на 5 років та 1 місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
33

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дівчину посадили теж???????
Відповісти
Писали, що їй дали 3 роки та 6 місяців https://www.volynnews.com/news/society/lutskoho-muchytelia-kotiv-zasudyly-do-35-rokiv-tiurmy/ але здається вона зразу після того випадку поїхала на Донбас, так що напевно поки там гуляє на волі.
Відповісти
Бляха-муха!!!!За кота пять років...а людину машиною на смерть збив дали шість років!!Це що ж це таке робиться що людину до тварин пр рівняли!!!!
Відповісти
Додали невідбуту частину
Відповісти
За людину він мало не уникнув покарання. Відбувся свого часу умовним. Добивав лежачого ногами у щелепу. Знайшли кого захищати.
Відповісти
Вот п.и.д.о.р :) там ему и место ;)
Відповісти
Но 5 за кота це багато!!!нехай краще ним займутся психологи !!!!
Відповісти
Нема там чим займатися, після попереднього злочину займались і що? Поки не скоїв новий.
Відповісти
Ви кажете за кота то забагато!!! Ви люди чи нелюди? А вас би помістили в духовку чи морозилку, подивилися б ми на вас тоді! Ми всі істоти Божі...
Відповісти
Засудили не за кота а за знущання. Як на мене то мало дали! Тим більше, що вже був засуджений за жорстоке побиття людини.
Відповісти
таких виродків тепер багато...як це він не попав у активісти??
Відповісти
Якщо нічого не робити, він може знущатися над близькими дітьми і так далі...це схильність до жорстокості. Суд вирішив 5 років значить так і буде. Багато в нас беззаконня і безнаказоності , а тут посадили і теж не так.
Відповісти
Правильно.але потрібно було викинути.у.вікно та запхати в помилку а потім в.тюрму.Кіт.це жива. Істота,якщо хтось не знає.а.це не людина.уорд.
Відповісти
Це жах. Куча начальників, вбивць!!! Займіться ними, 5 років за кота?? Це БРЄД, роздули!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні