На кордоні з РФ побудували вже 14% стіни

1
-4
На кордоні з РФ побудували вже 14% стіни
Державний проект "Стіна" реалізований приблизно на 14%.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу міністерства в четвер, 15 червня.

Згідно з повідомленням, у рамках плану інженерного облаштування українсько-російського кордону вже обладнані 273,5 км протитранспортних ровів, майже 170 км рокадних доріг та понад 83 км металевого загороджувального паркану, розгорнуті комплекси відеоконтролю та сигналізації і т.п.

"На кордоні з Росією тривають роботи з дооблаштування опорних пунктів, інших інженерних споруд, які зводяться для охорони й оборони державного кордону на українсько-російській ділянці. Зараз проект реалізований приблизно на 14%, адже проводити роботи в повній мірі не дозволяє певний недолік фінансування" , - відзначили в МВС.

Згідно з даними міністерства, в 2015 - 2016 роках на заходи з облаштування кордону з РФ із держбюджету було виділено 600 млн гривень, у цьому році отримано 50 із запланованих 200 млн гривень.

"Зараз, як бачимо, тільки частина кордону облаштована. Ще необхідно облаштувати 2 тисячі кілометрів кордону з Росією. 409 кілометрів - це Луганська і Донецька області, де зараз проходить АТО, і коли ця територія відійде до України, там поставимо такі конструкції. Частина кордону в Чернігівській області вже облаштована", - повідомив Троян.

Нагадаємо, у грудні минулого року Україна почала будувати "Стіну" в Луганській області.
Теги: стіна, РФ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба писати не вже, а всього! Скільки Сєня вкрав?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні