Укрзалізниця планує запустити потяг через п’ять столиць

1
7
Укрзалізниця планує запустити потяг через п’ять столиць
Міністерство інфраструктури має намір запустити пасажирський потяг "п'яти столиць" за маршрутом Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига - Таллінн до кінця 2017 року.

Як повідомила прес-служба міністерства, про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з міністром транспорту і зв'язку Литви Рокасом Масюлісом, - пише УНІАН.

"Ми розраховуємо, що зможемо запустити потяг «п'яти столиць» вже до кінця року, і цей маршрут користуватиметься попитом серед пасажирів", - цитує прес-служба міністра.

Омелян підкреслив важливість розвитку мультимодальних перевезень та позитивних результатів роботи поїзда «Вікінг».

«Переконаний, що поєднання технологій успішно реалізованих транспортних проектів у країнах регіонів Балтійського, Чорного та Каспійського морів дасть змогу досягти максимально успішних результатів з формування нових ефективних логістичних рішень організації перевізного процесу Європа - Азія - Європа. До кінця 2017 року заплановано завершення дослідження з організації цифрового супроводу перевезень за маршрутом поїзда «Вікінг». З ініціативи української сторони планується залучення до зазначеного проекту Грузії, Молдови та Азербайджану, і на наступному етапі Польщі, Угорщини, Словаччини», - цитує прес-служба міністра.

Як відомо, 6 червня Володимир Омелян заявив, що Міністерство інфраструктури має намір запустити пасажирський потяг "п'яти столиць" за маршрутом Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига - Таллінн.

Потяг комбінованого транспорту «Вікінг» курсує з 2003 року за маршрутом Іллічівськ (Україна) - Мінськ (Білорусь) - Драугісте (Литва).

Загальна довжина маршруту становить 1766 км, час у дорозі - 52 години.

Потяг з'єднує ланцюг морських контейнерних і контрейлерних ліній Балтійського регіону з аналогічною системою Чорного, Середземного і Каспійського морів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-kvitni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-na-2017-rik-u-listopadi-zi-svyatami-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pidvishhennya-pensi%d1%97-z-1-chervnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/pidvishhennya-tarifiv-na-gaz.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/vixidni-dni-2017-v-polshhi.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні