Показали, як тренуються льотчики на луцькому аеродромі

0
1
Показали, як тренуються льотчики на луцькому аеродромі
У Повітряних Силах Збройних Сил України продовжується командно-штабне навчання «Блакитний тризуб -2017».

У рамках практичної фази навчань, з метою вдосконалення практичних навичок по виконанню завдань з прикриття важливих об’єктів держави, у Волинській області на авіаційному полігоні, екіпажі бойових літаків різних родів авіації успішно здійснили практичне застосування авіаційних засобів ураження по визначених наземним цілям, - фото з тренувань опублікувало у Facebook Повітряне командування «Захід».


Окрім того, у взаємодії з підрозділами Сухопутних військ успішно відпрацьовані навчальні завдання по знищенню засобів повітряного нападу противника при прикритті військ та об’єктів фронту, нанесення удару по резервах противника, а також було здійснено десантування бойової техніки та особового складу Високомобільних десантних військ з літаків Іл-76 та Ан-26.

Як зазначив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Дроздов, за легендою навчань, було розіграно три варіанта ситуацій з практичним відпрацюванням завдань щодо прикриття з повітря військ (сил), які виконують завдання в системі протиповітряної оборони з припинення збройної агресії.
Слід зазначити, що авіаційні екіпажі виконували практичні завдання у складних умовах повітряної обстановки, пов’язаної з ускладненням метеорологічних умов.

Загалом, за словами командувача виду, перший день практичних дій пройшов успішно, ефективність у виконанні поставлених завдань була досягнута передусім завдяки налагодженню належної організації взаємодії між силами і засобами Збройних Сил України, які беруть участь у навчаннях.

Також, за його словами, у практичних діях командно-штабних навчань приймають участь курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил, які на даний час проходять практику у бойових авіаційних частинах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні