До бюджетів на Волині надійшло більше 60 мільйонів з підакцизної продукції

0
5
До бюджетів на Волині надійшло більше 60 мільйонів з підакцизної продукції
З 2017 року на Волині до бюджетів громад сплатили 62,9 мільйона гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизної продукції.

Для компенсації втрат місцевих бюджетів збільшили акцизи з виробленого в Україні та ввезеного пального, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Із зібраної суми акцизу 13,44 відсотка зараховуються до місцевих бюджетів.

В ході кожної перевірки фіскали встановлюють певні порушення. Зокрема, протягом п’яти місяців 2017 року в області провели 87 фактичних перевірок представників бізнесу, що реалізує підакцизну продукцію. Як результат, встановлено 115 порушень.

«На жаль, представники бізнесу на Волині допускають факти продажу алкогольних напоїв за цінами, нижчими від мінімальних встановлених цін, а то й взагалі здійснюють діяльність з реалізації підакцизної продукції без наявності ліцензії», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні