Російські податківці вимагають від Roshen $2,6 млн

0
4
Російські податківці вимагають від Roshen $2,6 млн
Росія має намір стягнути з торгового дому Roshen у Липецьку 150 мільйонів рублів (2,6 мільйона доларів), йдеться на сайті компанії.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ.

Федеральна податкова служба Росії за 2014 - 2015 рік знайшла порушення у виплаті Roshen дивідендів з незаконним використанням податкових пільг, встановлених в угоді між урядами Росії та України від 8 лютого 1995 року.

Українська компанія наполягає на тому, що всі податки були сплачені в бюджет України належним чином.

8 червня повідомлялося, що липецький Roshen відмовляється погашати штраф у 48 мільйонів рублів, накладений російськими податківцями. З цього приводу українська компанія звернулася до арбітражного суду.

Нагадаємо, 20 січня корпорація Roshen прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецького торгового дому. Зазначалося, що таке рішення прийняте з економічних і політичних причин.

У кінці квітня на підприємстві стверджували, що липецький торговий дім Roshen повністю закриють до кінця червня.

У свою чергу, в Росії допустили перезапуск Roshen.

Однак у травні стало відомо, що виробництво на Roshen у Липецьку не ліквідується, а консервується. У звіті торгового дому зазначено, що в 2016 році Roshen сплатив до бюджету Росії близько 15 мільйонів доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні