Ігор Поліщук запевняє, що луцьке депо вже отримало заборговані гроші

1
-3
Ігор Поліщук запевняє, що луцьке депо вже отримало заборговані гроші
В. о. міського голови Ігор Поліщук стверджує, що віддав КП "Луцьке підприємство елетротранспорту" заборговані міською владою гроші.

"Зазначені кошти оплачені казначейством ще вчора, про що є відповідний документ, фінансування вже поступило на підприємство", - пише Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Якби Ігор Грицюк менше займався "схемами" та "трансляцією спічів", які передають зі штабу, а більше господарською діяльністю підприємства, то і справи на ЛПЕ були б набагато кращі", - пише Ігор Поліщук.

Крім того він стверджує, що після звільнення Ігоря Грицюка з посади на підприємство приїде "справжня аудиторська перевірка".

Нагадаємо, директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" Ігор Грицюк заявив, що підприємство так і не отримало 1,3 мільйона гривень на погашення боргів за електроенергію, які пообіцяв в.о. міського голови Ігор Поліщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В.о мера? Саиозванець.Свої віддав чи що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні