Депутат Нестерук розповів про перевірку вилученої горілки

4
1
Депутат Нестерук розповів про перевірку вилученої горілки
Закінчили експертизу на походження акцизних марок на алкогольних виробах зі складів ТОВ "Полісся-Трейд".

Наразі тривають експертизи на вміст рідини у вилучених пляшках, - пише Конкурент.

Про це розповів 13 червня депутат Луцької міської ради Петро Нестерук.

Депутат Луцькради розповів, що вже готова частина експертиз, зокрема експертиза щодо походження акцизних марок з пляшок, вилучених зі складу ТОВ "Полісся-Трейд".

Цю інформацію нещодавно оприлюднили на сайті ДФС, де йдеться про те, що висновок журналістів окремих ЗМІ про невідповідність автентичності марок акцизного збору, якими була маркована підакцизна продукція, – упереджений та необґрунтований.

Відповідно до висновку судово-технічної експертизи документа від 23.05.2017, марки акцизного податку для алкогольних виробів, які є горілчаною продукцією вітчизняного виробництва, вилучені з ліцензійного складу 19.04.2017, виготовлені на Державному підприємстві "Поліграфкомбінат Україна" Міністерства фінансів України, що здійснює їх випуск.

Він додав, що після заяви журналіста про те, що було куплено нібито фальсифікат в магазині "Гроно", який належить ТзОВ "Полісся-Трейд", порушили кримінальну справу, в рамках якої на склад приїхали податківці та прокуратура, які мали право або опломбувати партію товару, відібрати зразки продукції та відправити на експертизу, або ж вилучити та зберігати в себе на час проведення відповідних експертиз та до закриття цієї справи.

Керівництво підприємства саме запропонувало податківцям вилучити партію зі складу.

"В компанії прийняли рішення, щоб вони (податківці) продукцію краще забрали і щоб вона охоронялась краще в них там, а не на складі. Нехай вже ті активісти охороняють ту горілку під податковою, а не тут, коли заблокували роботу складів, і підприємство два дні не могло нормально працювати", – пояснив Петро Нестерук.

Депутат зазначив, що вилучену зі складу партію алкоголю повернуть одразу після завершення цієї справи.

"Чому ця експертиза так довго була і затягнулась, я не можу сказати. І ніхто не може. Мені краще, аби ця справа якомога швидше закінчилась", – додав депутат.

Петро Нестерук зазначив також, що склад, на якому зберігається продукція, є ліцензійним і зареєстрованим, на підприємстві оформлено біля 100 працівників. Щороку воно сплачує до бюджету біля двох мільйонів гривень.

Депутат додав, що після завершення справи вимагатиме від журналістів місцевого телеканалу, які стверджували, що "Полісся-Трейд" торгує фальсифікатом, спростування інформації та офіційних вибачень.

У прокуратурі Волинської області підтвердили, що експертизи продукції ще тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продаж пальонкі однозначно є 100% і неоформлені працівникі теж є. Заробітна плата в конвертах теж. Кришує голова ОДА Гуння, Єлова.
Відповісти
А купили журналісти що, 100% підробку (шмурдяк) а на експертизу дали нормальну.
Відповісти
на Покровського сайті (конкурент ) коменти не пускають.
Відповісти
ну аякже ж, на експертизу відправили справжні акцизні марки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні