На Волині бунтує село через свавілля ромів

9
12
На Волині бунтує село через свавілля ромів
Виселити із села заїжджих ромів, котрі уже чотири роки тероризують людей, вимагає громада села Льотниче, Володимир-Волинського району.

Точкою кипіння стала бійка, у якій обурені сельчани звинувачують ромів, і в результаті якої постраждало близько десяти місцевих юнаків, один із яких потрапив до лікарні з переломом ноги, черепно-мозковою травмою і побоями, - повідомляє Слово Правди.

Та основну вину вони покладають на поліцію, яка, за їхніми словами, не тільки довгий час закривала очі на їхні звернення щодо неправомірних дій циган, з якими вони неодноразово звертались, а й не поспішала їхати на виклик тієї ночі.

На збори громади приїхав голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик, до якого громада звернулася за підтримкою. Прибули й представники ромів

Розлючені люди не могли стримати емоцій, розповідаючи про свавілля циган, яке вони чинили протягом чотирьох років, тероризуючи все село.

А матері, сини котрих постраждали, зі сльозами на очах розповідали про той жах, який довелося пережити, коли побачили їх побитих і скривавлених. В одного з них незабаром випускний, на який він не зможе піти через рану на обличчі, а в іншого – захист диплому, який змушений буде перенести, бо готується до операції.

Після такого інциденту люди вирішили самі себе захистити. І тому зібрали більше трьохсот підписів з вимогою виселити циган із села. Але на цьому не збираються зупинятися

Нагадаємо, що роми-квартиранти пошкодили будинок волинянина.
Теги: роми, бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
більше трьохсот підписів, карл!
їх там забивають, а вони ,замість спалити кілька хат разом з власниками, підписи збирають...
Відповісти
А Гузь де?
Цигани купили Гузя?
Гузь циганський барон?
Відповісти
Зігнати всіх у резервацію
Відповісти
Геть з країни паразитів вошивих і лінивих... вони під виглядом купівліі металолому чи піря чи горіхів роблят крадіжки і прозбійні напади ... поки люди моллді по рлботах вони обкрадають хати чи квартири чи де старенькі і немічні задурюють
Відповісти
Та ці так звані представники нацменшини почуваються впевненіше, як українці. В очі кажуть: скоро нас буде більше, як вас. Тоді поговоримо.
Відповісти
В Індії населення перевершило населення Китаю,.Питання,звідки роми,що нас чекає?.


Відповісти
І скількох циган білі відгасили у відповідь?? чи тільки ниють і підписи збирають??? позорище а не раса...
Відповісти
в селі нема мисливців щоб апачі відстріляти
Відповісти
Виселити... а куди? В інше село де я не я і хата не моя??? Хай там, десь інде, цигани свавілля чинять?....
Знаю не з розповідей, як ромська нахабність перейшла всі межі. А діяти треба державі. Шукати методи впливу. Адміністративні покарання, штрафи , громадські роботи за неналежну поведінку. Це як саме мале. Цигани нині ж як ті депутати - недоторкані. :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні