Волинські благодійники повернули школі будівлю, за яку не платили

0
-1
Волинські благодійники повернули школі будівлю, за яку не платили
Благодійний центр "Тавифа плюс" повернув загальноосвітній школі № 2 – гімназії ім. А.П. Бринського у Маневичах частину будівлі вартістю майже 330 тис грн., яку використовував без будь-яких правових підстав.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, Маневицька прокуратура прагнула звільнити частину приміщення гімназії, яке безпідставно використовував благодійний центр.

Зокрема, у грудні 2010 року між відділом освіти та науки Маневицької районної державної адміністрації і благодійним центром було укладено договір оренди цього приміщення.

Термін дії договору збіг у листопаді 2013 року. Проте орендар продовжував і далі використовувати частину будівлі без будь-яких правових підстав, не платячи орендної плати і не реагуючи на вимоги адміністрації навчального закладу щодо звільнення приміщень.

При цьому майно школи використовувалося для здійснення діяльності, жодним чином не пов’язаної з навчальним процесом, що погіршувало умови навчання дітей та негативно впливало на навчальний та виховний процес.

Згодом у справу втрутилась прокуратура.

У ході судового розгляду справи за позовом прокуратури відповідач повернув приміщення навчальному закладу, у зв’язку із чим провадження в справі закрито.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні