Взяли під варту волинянина, який порізав знайомого

0
-2
Взяли під варту волинянина, який порізав знайомого
Волинянина, який двічі вдарив ножем знайомого взяли під варту.

Суд задовільнив клопотання про взяття під варту 51-річного мешканця смт. Колки, якого підозрюють у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Під ранок 7 червня, п'яний чоловік, на подвір'ї свого будинку в Колках, посварився із однолітком-співпляшником та двічі ударив його ножем – у груди та у спину.

Після цього зловмисник вивів потерпілого зі свого подвір'я та залишив за приміщенням магазину. На щастя, завдяки вчасно наданій допомозі поранений залишився живим.

Порушник, який раніше притягувався до кримінальної
відповідальності, затримали того ж дня.

Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 - ч. 1 ст. 115 КК України.

Завдяки співпраці між прокуратурою та відділом поліції чоловіку обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні