Великий інтервал руху та недотримання графіків: у Луцьку скаржаться на маршрутки

3
1
Великий інтервал руху та недотримання графіків: у Луцьку скаржаться на маршрутки
Протягом останніх двох тижнів лучани активно скаржаться на рух громадського транспорту.

На лінію оперативного реагування 15-80 протягом 2 тижнів лучани 21 раз зверталися зі скаргами на роботу маршрутних автобусів, - пише ВолиньPost.

Найчастіше нарікання стосувалися відсутності рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал руху автобусів та недотримання графіків руху.

Надходили скарги стосовно відсутності автобусів на кінцевих зупинках та занедбаний технічний стан на маршрутах №4, 9, 10, 12, 14, 19, 22, 23, 24, 25, 31, 33, 47.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як зауважила, що всі звернення передали для моніторингу та вживання заходів в управління транспорту та зв’язку.

Окрім того, ще 11 дзвінків стосувалися неналежного руху тролейбусів – їх переадресували на Луцьке підприємство електротранспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі дружно сідаєм на тролейбуси.Вони ходять по графіку. Тим більше ім нема чим платити за електроенергію.
Відповісти
І особливо маршрут 251 також вечері знімає табличку і не забирає людей.
Відповісти
24 маршут це взагалі як власник цього маршруту допускає до роботи таких уродів на зупинках настають бо попереду побачили конкурента а може люди теж на щось розраховують .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні