--> Ковельчани бунтують проти руйнування дитячого майданчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковельчани бунтують проти руйнування дитячого майданчика

0
-4
Ковельчани бунтують проти руйнування дитячого майданчика
У Ковелі мешканці двох багатоповерхівок на вулиці Володимирській вважають, влада має наміри збудувати платну автостоянку на тому місці, де зараз знаходиться облаштований дитячий майданчик.

За словами громадян, ініціатором «схеми руйнування» нібито є начальник РЖКП № 2 Наталія Гейко, яка проживає в одному з цих будинків, - пише Район.Ковель.

«Ми, мешканці прилеглих будинків, не бажаємо, щоб наше життя, життя наших дітей та онуків перетворилося на суцільне пекло. До речі, за наш рахунок, який ми сплачуємо в РЖКП № 2, та як платники податків, мають намір руйнувати те, що було закладено раніше для наших дітей», – йдеться у колективному зверненні до міського голови Олега Кіндера та депутатів міської ради від ВО «Свобода».

У зверненні, яке підписали 219 чоловік, стверджується, що будівельна компанія має намір розпочати підготовчі роботи для руйнування майданчика без згоди громади прилеглих будинків і за проектом, який порушує чинні державні норми будівництва та благоустрою, а тому мешканці будуть змушені самі встати на захист своїх конституційних прав.

Теги: діти, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні