На страшних прикладах розповіли, як уберегтися від вокзальних злодіїв

1
-2
На страшних прикладах розповіли, як уберегтися від вокзальних злодіїв
Вокзал – ідеальне місце для злочинців та шахраїв. Великі потоки людей та метушня дозволяють їм легко пограбувати та непомітно зникнути.

На вокзалах крадуть все, навіть дітей. Адвокат Ярослав Куц знає, як убезпечитися, передає Газета.УА із посиланням на ranok.ictv.ua.

"Заходите на вокзал - міцно тримайте свої речі. Найцінніші – у внутрішніх кишенях. На залізничних вокзалах орудують цілі банди крадіїв. Таку викрили у Києві. Грабіжники крали в людей усе – телефони, банківські картки і навіть автомобілі! Під час останнього злочину, коли зловмисники виманили в жертви ключі від машини – їх і затримали. Правоохоронці припускають, що злочинці промишляли у різних областях країни. Тож, не зводьте очей зі своїх речей. Чекаєте виїзду? Тримайтеся поближче до охорони станції та поліції. На вокзалі не контактуйте з підозрілими особами, не погоджуйтеся на їхні пропозиції", - каже експерт.

На вокзалі зловмисники полюють не тільки за вашими грошима. Стежте за дітьми.

"Така драматична історія сталася у Києві. Поліція знайшла дівчинку… через 10 років після її викрадення із залізничного вокзалу. Тоді батько буквально на кілька хвилин залишив чотирирічну донечку одну в залі очікування, а коли повернувся – дитини вже не було! Як виявилося пізніше, дівчинку викрали. І от лише нещодавно її знайшли у циган. Мати провела ДНК-аналіз і довела, що це її донька. Тут єдина порада – дорогі батьки, не залишайте дітей без нагляду! А в натовпі тримайте дитину за руку і ведіть перед собою, а не позаду", - додає Куц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дії поліції які- чергові по вокзалу, а запитати де квиток, чому тут вештаються, а камери спостереження на великих вокзалах і черговий поліцай ромів крадіжки побаче а місцевим органам запитати що робить, де прописка чи реєстрація - циганва, грузини, євреї- це злодії і бандити!- це паразити усіх українців, як той криміналітет задовбав, сталіна чи гітлера нема на них. Таких паразитів треба під корінь рубати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні