У мерії Луцька особисто перевіряють, куди йдуть гроші призначені «на дороги»

8
11
У мерії Луцька особисто перевіряють, куди йдуть гроші призначені «на дороги»
У Луцьку представники місцевої влади особисто перевіряють ремонт доріг, троуарів та прибудинкових територій.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

В. о. міського голови Ігор Поліщук та перший заступник міського голови Григорій Недопад перевіряють якість ремонту на дорогах. Вони побували на чотирьох об’єктах, де нещодавно закінчилися ремонтні роботи, або перебувають на стадії завершення.

"Ми переглядаємо якість виконаних робіт, відслідковуємо щоб роботи виконувалися у визначені підрядником строки. Спілкуємося з людьми, вникаємо в деталі, щоб мати об’єктивну картину і, якщо будуть зауваження, щось поправити. Загалом ми задоволені якістю виконаних робіт", – сказав Ігор Поліщук.

Спершу посадовці переглянули чи якісно відремонтували вулицю 8 Березня, де, окрім ремонту, встановили обмежувачі швидкості на дорозі.

На проспекті Грушевського, 16 та 18 уже два тижні працюють дорожники. Ще два тижні їм потрібно, щоб дороги покрити новим асфальтом, а тротуари викласти бруківкою. Наразі роботи тривають - дороги всипані щебенем, покладені нові бордюри.

На проспекті Соборності відбувається капітальний ремонт тротуарів із влаштування велосипедних доріжок від храму Всіх Святих Землі Волинської до Миколаївської церкви. Роботи тут розпочалися у вересні 2016 року і ще триватимуть більше місяця.

А от на вулиці Агатангела Кримського уже всюди новеньке асфальтне покриття, викладені бруківкою тротуари. Проте, біля одного із люків інспектуючі побачили неякісно покладену бруківку, тож доручили директору департаменту ЖКГ негайно усунути проблему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну чому вони схожі на компанію гоп-стоп?
Відповісти
Укроп піариться на чужих заслугах.
Відповісти
Укроп це жуліки!
Відповісти
Завжди так було. Кому потрібний самопіар тимчасових чиновників? Навіщо випинати те, що входить в прямий службовий обов*язок? Навіщо цей пук у воду? У покійних Кривицького і Романюка було в плані зранечку об*їжджати об*єкти міста, дороги, аварійні точки тощо. Навіщо Поліщуку кричати про рядові речі, як кричить півень з купи гною? Навіщо надувати презерватив?
Відповісти
Цей прищавий хмир встає і лягає з думкою,що він буде головою. Дурень думкою радіє.
Відповісти
Трохи освоять,що зможуть присвоять...
Відповісти
Ще б газони навчились робити там де бруківку поклали - ціни б не було... А дорогу таки зробили гарно.
Але заслуга то покійного мера.
Відповісти
А ремонт Набережної буде зимою? Вже як 3 місяці зняли верхній шар дороги, а результат нуль. Показуху роблять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні