Музика, танці та багато сюрпризів: як «ПортCity» святкував День народження. ФОТО

0
2
Музика, танці та багато сюрпризів: як «ПортCity» святкував День народження. ФОТО
Торгово-розважальний центр «ПортCity» відсвяткував третю річницю відкриття.

Грандіозне дійство з нагоди дня народження торгово-розважального центру «ПортCity» зібрало десятки тисяч лучан. Запальний концерт відбувся у суботу, 10 червня.

Торгово-розважальний центр «ПортCity» влаштував масштабне святкування свого третього дня народження. Із самого ранку на території парковки діяла фуд-зона та дитяче містечко. У магазинах покупцям дарували знижки до свята, а зі сцени розігрували цінні призи від улюбленого ТРЦ.

Протягом дня зі сцени розважали гостей ведучі Саша та Вова. Хлопці проводили багато розіграшів і конкурсів. Серед подарунків: мобільний телефон, подарункові сертифікати та смачні сюрпризи.


"ПортCity став дуже рідним для багатьох лучан. Адже лише у кінотеатрі "Прем'єр Сіті" можна не тільки потрапити на допрем'єрні покази фільмів, але й зустріти там своє кохання", - розповідають ведучі.

Та головним подарунком лучанам став концерт, який зібрав аж сім виконавців. Гостей розважали «Garage Rock School», гурти «Карлос Бандос», «Давня Казка». Тисячі людей танцювали під запальні композиції гурту «Мері». А хедлайнерами вечора стали гурти «Фіолет», «Пара нормальних» та Олег скрипка із оркестром НАОНІ.

Музична програма розпочалась драйвовим виступом барабанщиків із «Garage Rock School», джазовими «CARLOS BANDOS» та щирими піснями від гурту «Давня казка».



Між виступами ведучі роздавали подарунки за підтримки своїх м'ячів-помічників "смайликів", кидаючи їх зі сцени у натовп. Хто зловить - той щасливчик!



Місцевий гурт «Фіолет» додав року у музичну програму свята.



А фронтмен гурту «Мері» привітав «ПортCity» заспівавши пісню "З Днем народження".

Також, чоловік згадав вояків на сході, завдяки яким проводяться концерти і заспівав для них пісню "Падала зоря".



Згодом лучани мали змогу насолодитись виступами гурту «Пара Нормальних» та Олега Скрипки з оркестром НАОНІ.

«Вітаю «ПортCity» з Днем народження! Вам уже аж три роки», - говорить Скрипка.

«Я дуже люблю ваше місто. Стараюсь приїжджати сюди раз в півроку. Дороги у Луцьку кращі ніж у Києві (сміється)», - додає чоловік.



Натовп людей неодноразово кричав "Молодець!" співакові та просив заспівати "на біс".

Десятки тисяч відвідувачів довго не хотіли відпускати їх зі сцени, тож Скрипка дарував гостям улюблені композиції «День народження», «Країна мрій», «Весна». А завершилося дійство святковими вогнями.

Також на території «ПортCity» протягом усього свята діяла фуд-зона. Десять закладів частували відвідувачів смачненьким.

Для наймолодших прихильників «ПортCity» організатори створили дитяче містечко. Малеча мала змогу пострибати на батутах, погратися та взяти участь у пізнавальних майстер-класах.

Ірина КАБАНОВА («Волинь24»)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні