Генеральний Консул Польщі розповів, що буде з роботою консульства у Луцьку

0
-4
Генеральний Консул Польщі розповів, що буде з роботою консульства у Луцьку
Генеральний Консул Польщі розповів, як працюватиме польське консульство після введення безвізу.

Про це повідомляє Громадське радіо.

"Я дуже спокійний щодо цього питання, тому що це рішення щодо відміни безвізового режиму стосується лише власників біометричних паспортів", - каже генеральний консул Польщі в Луцьку Вєслав Мазур.

Він говорить, що близько 15-20% населення України має біометричні паспорти. Здебільшого для виїзду з метою культурної або економічної діяльності.

"Натомість більше громадян клопочуться про отримання робочої візи. Наприклад, минулого року консульство Польщі в Луцьку видало понад 288 тис віз. З них майже 170 тис – це робочі візи. Крім того, національні візи включають всіх студентів, які навчаються в Польщі", - зауважує Вєслав Мазур.

За словами Генерального Консула, з початку 2017 року видано близько 150 тис віз. Попит на візи зростає, тому консульство активно працюватиме. Тим більше, робота консульства – це не лише видача віз, а й культура, спорт, промоція Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні