Україна веде переговори з ЄС про скасування плати за роумінг

1
2
Україна веде переговори з ЄС про скасування плати за роумінг
Україна веде переговори з ЄС про скасування плати за мобільний роумінг.

Про це заявив президент Петро Порошенко, виступаючи на концерті "Безвіз" з нагоди набуття чинності безвізового режиму з Євросоюзом, пише Еспресо.

"У моїх переговорах з керівництвом Євросоюзу і з лідерами країн-членів ми розпочали боротьбу за скасування плати за роумінг для українців на території ЄС", - сказав він.

За словами президента, влада працює над тим, щоб безвізові поїздки до ЄС стали доступними для більшої кількості українців.

"Ми відкриваємо відносно недороге залізничне сполучення, здешевлюємо авіаційні перельоти, залучаючи лоукости і знижуючи ціни на квитки традиційних компаній… Ми збільшуємо спроможності прикордонних пунктів пропуску", - зазначив Порошенко.

Він також повідомив, що біометричні паспорти вже отримали більше 4 мільйонів громадян України.

"Це спростовує твердження, що українцям вони не потрібні. Вже 10% українців їх мають. І черга охочих аж ніяк не скорочується", - підкреслив Порошенко.

Водночас він попросив українців не хвилюватися, адже біометричних паспортів "вистачить на всіх", і їх будуть видавати й після 11 червня.

"Бо в безвізу є початок, а кінця йому не буде! І ми всі в цьому впевнені. Бо я вірю в велике майбутнє сильної об'єднаної Європи, яка солідарна з нами, українцями", - сказав президент.
Теги: єс, безвіз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто ті злодії і бики які з купою грошей будуть по гейропі кататись туристами по безвізу матимуть змогу ще й спілкуватись із своїми родаками в Україні без роумінгу.. А ті що тут на мінімалці роками працюють і далі будуть огірки сосати... Ну не суки при владі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні