Плюс «смотрящій», мінус елітний спортзал: Розповіли про деталі будівництва 27-ї школи у Луцьку

4
7
Плюс «смотрящій», мінус елітний спортзал: Розповіли про деталі будівництва 27-ї школи у Луцьку
Проект будівництва школи №27 у Луцьку переглянули і за умови належного фінансування заклад планують відкрити вже наступного року.

Про детальніші плани щодо нового навчального закладу розповів Заступник міського голови Григорій Пустовіт у коментарі "Волинським новинам".

Зокрема, він зазначив, що школа буде розрахована на 650 учнів.

Протягом перших років до школи не будуть набирати учнів 10–11 класів, адже діти не бажають переходити в нову школу фактично на період останніх років навчання.

Також посадовець повідомив, що відповідальною особою, яка буде контролювати будівництво 27-ї школи, призначили екс-начальника управління освіти Олега Гребенюка.

Заступник міського голови розповів, що в добудову навчального закладу потрібно ще вкласти приблизно 40 мільйонів гривень.

«Ідея будівництва при школі великого спортивного комплексу, який відповідав би всім нормам для проведення міжнародних змагань, де планувалося вмістити 1–3 тисячі вболівальників, була не до кінця продуманою. Де тоді мали би відбуватися заняття з фізкультури для учнів під час проведення таких змагань?» – розповів Григорій Пустовіт.

Крім того, наявність великого спортивного комплексу вимагає періодичного проведення тренувань різними командами, тому у плани вирішили внести коректив і облаштувати типовий для навчального закладу спортивний зал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова школа- це чергове відмивання коштів. У Луцьку кількість місць у школах перевищує кількість учнів.... І це не враховуючи селюків. Необхідне розподілення дітей по школах.
Відповісти
Сам ти селюк
Відповісти
це типу аж по два класи кожного року буде. 11 класів по 30дітей по 2 класи на потоці = 660 дітей. в це вбухати 40 мільйонів, тримати потім цілий штат дирекції, прибиральниць, поварів, завгоспів і вчителів, а 19 школа стоїть напівпорожня за 500 метрів. я одна щось не розумію??? в той час величезна черга в дитячі садки...
Відповісти
Який садочок така і школа буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні