Волинські податківці прокоментували ситуацію з горілчаною фірмою луцького депутата

7
12
Волинські податківці прокоментували ситуацію з горілчаною фірмою луцького депутата
Алкоголь на підприємстві «Полісся-Трейд», яким керує дружина луцького депутата Неля Нестерук, має оригінальні марки акцизного збору.

Про це в офіційній заяві повідомили в ГУ ДФС у Волинській області.

За їхніми словами, журналісти необґрунтовано опублікували інформацію про те, що продукція була маркована невідповідними «акцизками».

Згідно із висновком судово-технічної експертизи від 23.05.2017 року марки акцизного податку для алкогольних виробів, які є горілчаною продукцією вітчизняного виробництва, виготовлені на Державному підприємстві «Поліграфкомбінат Україна» Міністерства фінансів України, що здійснює їх випуск.

Крім того, податківці спростували тезу, оприлюднену деякими ЗМІ, про те, що «журналісти добилися конфіскації 5 тисяч літрів горілки» з одного зі складів в Луцьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов збрехав Укроп... Сенсацію висмоктали з пальця. Аверс кричав - "фальсифікат". Мало їм там дали.
Відповісти
На тому Аверсі Московка вже "перевершила" саму себе :)))
Відповісти
Той "Аверс" бридко дивитись! Перейшовши у власність Палиці цей кАнал скотився до повного дна! Один УКРОП і Полішук "месії", а все решта то так... Як вам не соромно такі новини, що ви зараз робите, взагалі у єфір випускати? Смачна кісточка від нового боса? :))) Ганьба!!!
Відповісти
Аверс тепер не можна називати засобом інформації так як він став пропагандиським інструментом Укропу. Всі новини зведені до брехні та наклепів стосовно декількох людей яких по вказівці Швейцарського Босса його раби що називають себе тележурналістами цькують і оббріхують кожного дня. В основному об'єктами такої брехні є Юлія Вусенко, Гунчик, депутат міської ради на прізвище Нестерук, Ігор Лапін. Я дивуюсь чому до сіх пір ніхто з них не звернувся до суду з вимогою на декілька мільйонів гривень за відверту брехню і наклепи. Взагалі нам лучанам потрібно сказати цим брехунам і пройдисвітам з Укропу рішуче ні! Суцільний цинізм і брехня. Вони в рази підлішчі і підступніше ніж партія регіонів.
Відповісти
А ви лише подивіться, що ВН публікують, це взагалі жах! І це журналістика? О-то докотились... Сумно :(
Відповісти
Не обращаются в суд потому-то правда матка. И вас это бесит.
Відповісти
Не звертаються в суд тому, що не хочуть опускалися до їх рівня, Народ в нас мудрий і терплячий, але вже зараз не продається за 500грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні