Кращою на Волині стала медсестра пологового будинку

2
-2
Кращою на Волині стала медсестра пологового будинку
У Луцьку обрали кращу медсестру Волині.

8 червня на базі Волинської обласної клінічної лікарні та за підтримки Луцького базового медичного коледжу відбувся конкурс професійної майстерності медичних сестер «Краща сестра медична Волині 2017 р.», - інформує прес-служба управління охорони здоров'я Волинської ОДА.

У конкурсі за звання найкращого в професії цього року боролися 22 медичні сестри, що стали переможницями конкурсів у лікувальних закладах області, що є свідченням їхнього високого фахового рівня.

Конкурс відбувся у три етапи. Перший – тестові завдання на базі Луцького базового медичного коледжу, другий – практичні завдання та візитна карта конкурсантів.

По завершенню всіх випробувань журі під головуванням Івана Грицюка, заступника начальника управління – начальник відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи управління охорони здоров’я облдержадміністрації визначило переможниць цьогорічного професійного змагання медичних сестер.

І місце посіла – Мар'яна Лис - «Луцький клінічний пологовий будинок»

ІІ місце – Мар’яна Білокурець - Горохівська ЦРЛ

ІІІ місце – Анна Остапчук - Волинська обласна психіатрична лікарня № 1

За високу професійну майстерність Асоціація медичних сестер Волині нагородила переможниць цінними призами, не оминула увагою Асоціація і решту сестричок медичних, які отримали пам’ятні подарунки.

Голова Асоціації медичних сестер Волині Галина Кузьмінська привітала учасниць конкурсу професійної майстерності, побажала Мар’яні Лис перемоги на Всеукраїнському конкурсі, а учасникам професійних успіхів та особистих гараздів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю Мар'яну Лис! Ви молодці!
Відповісти
Конкурс проходив в сауні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні