Волинській журналістці погрожували працівники банку

2
1
Волинській журналістці погрожували працівники банку
У Луцьку керівник гіперлокальної мережі Район.in.uaНаталія Пахайчук отримала смс-погрози від банку "ПУМБ".

Про це жінка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Журналістка розповіла, що нещодавно при покупці планшета в "Ельдорадо" оформила "розстрочку". В договорі зазначається, що до настання часу проплати кредиту має прийти смс-нагадування.

"Дата Х ще не настала, але мені приходить вже смс з погрозами! "В Ваш регион направляются юрист и выездная группа. Будьте готовы к визиту по Вашему адресу проживания и работы!"Як взагалі може бути така мова з клієнтами?", - обурюється Наталія Пахайчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да да і ще вони так само вони вимагають гроші від власників карток які знімали гроші за кордоном!після того як зняв гроші з картки пумб банку за кордоном,через 10днів вони дзвонять і кажуть що конертувалися кошти не правильно і я ще винен їм гроші.хоча це мої власні кошти скільки поклав стільки зняв!!!!і кредитних лімітів овердрафтіф ніяких не було!!!!
Відповісти
так пошліть їх - "дуже далеко", в чому питання?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні