--> Рівненський «Верес» не буде грати домашні матчі у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівненський «Верес» не буде грати домашні матчі у Луцьку

5
-4
Рівненський «Верес» не буде грати домашні матчі у Луцьку
У рівненському «Вересі» нарешті визначилися з проведенням домашніх ігор УПЛ.

Раніше повідомлялося, що рівняни будуть грати на луцькому стадіоні «Авангард», проте волинські фанати різко виступили проти цього – навіть пригрозили, щоб у Рівному «схаменулися, поки не пізно», - повідомляє ЧаРівне.

Як відомо, рівненський «Авангард» буде закритий на два роки, на час реконструкції.

Тому для домашніх матчів почали шукати альтернативні варіанти, хоча з головних – це були Луцьк, Львів та Тернопіль. Як зізнався президент НК «Верес» Олексій Хахльов під час ефіру на радіо «Рівне ФМ», навіть йдуть перемовини, щоб рівненських вболівальників доставляли окремим потягом.

"Безумовно, ми будемо думати про зручність для вболівальника. Сьогодні ми пропрацьовуємо схеми із забезпечення доставки. Безкоштовно ми нікого возити не будемо. Це професійний спорт. Людина повинна розуміти, що своїм купленим квитком і своєю участю вона генерує прибутки клубу і дає можливість клубу жити", - наголосив Хахльов.

Також він додав, що, ймовірно, для домашніх матчів будуть замовляти автобуси. І сьогодні навіть пропрацьовується схема співпраці з «Укрзалізницею» про те, щоб у день матчу курсував окремий потяг.

"Ми будемо компенсовувати якусь частину квитка. Якщо він би коштував 100 гривень, то 50 міг би взяти на себе клуб. Але сьогодні ще рано про це говорити", - каже президент рівненського клубу.

Під час розмови Олексій Хахльов згадав про заяву луцьких фанатів, проте про основний стадіон конкретно не повідомив, перелічивши вже згадані три міста.

"Ми будемо грати там, де буде найкраще вболівальникам, там, де буде безпечніше, там, де буде найменший ризик. Ті заяви луцьких ультрасів мене, чесно кажучи, не радують і насторожують, і спонукають до того, щоб ми максимально думали про безпеку вболівальників… Основний стадіон, який подавався на атестаційний комітет, був «Львів Арена». Коли ми не отримали атестат, разом із ще одним клубом, то попрацювали і отримали згоду від клубу «Волинь» Луцьк. Ми отримали дозвіл від менеджменту клубу та від пана Кварцяного. Ці два листа дають нам можливість розглядати луцьку арену, але як резервну, - зазначає він.

Проте вже зараз з’явилася інформація, що «Верес» все-таки гратиме у Львові, щоправда, ще не визначилися, на якому стадіоні – «Україна», чи «Арена Львів».

"Звичайно, ми грали для рівненських вболівальників. Нам їх не буде вистачати. Але я надіюся, що вони будуть приїжджати до Львова і будуть підтримувати, як підтримували у Рівному. Знаю, що є розмова про «Арену Львів», але це все питання до керівників, - говорить для Футбол 1 головний тренер «Вереса» Юрій Вірт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Велике дякую хуюльтрасам. Авангард заросте травою.Трибуни порозбирають. А ворота цигани поріжуть на метал. Це кінець футболу в Луцьку.
Відповісти
Яке ж ти дурне
Відповісти
Злякалися, і це добре. Хахльов поняв, що спокійно в луцьку не проведе матчі, а наш упирь поняв, що зметуть
Відповісти
Знову Луцьк штинить гімном. Кусок придурка ти.
Відповісти
Браво, Луцьк! Хабарникам там не місце.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні