У Ковелі почав працювати хоспіс

0
2
У Ковелі почав працювати хоспіс
Хоспіс запрацював на місці колишньої вузлової лікарні у Ковелі.

Начальник відділу охорони здоров’я виконкому Ковельської міської ради Лідія Жолінська повідомила про те, що на сьогодні у хоспісі перебуває 6 пацієнтів, хоча медичний заклад обласної комунальної власності розрахований на 50 важкохворих, - пише Район.Ковель.

Втім, не все гаразд тут із фінансуванням поліклініки.

«Мені головний лікар <хоспісу, – ред.> сказала, що вони забезпечені фінансуванням до кінця року повністю на все…. На поліклініку дуже мало фінансування: тільки пів мільйона. Ну це на чотири місяці буквально. Як вони будуть? Трошки зароблятимуть собі, бо там пів ставок бюджетних, а пів – госпрозрахункових. Будуть самі трохи заробляти ну і надіються, що їм щось дадуть. Ну ситуація така не визначена, тому що фінансуванням вони не забезпечені. Будуть надавати медичні послуги працівникам залізниці», – мовила на апаратній нараді Лідія Жолінська.

«Я на Фейсбуці читав декого з наших депутатів: «Там ми вирішили питання». Хм-м… загнали питання в глухий кут… вирішили…», – прокоментував ситуацію із майбутнім вузлової лікарні, міський голова Ковеля Олег Кіндер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні