Годинник: необхідність чи модний аксесуар?*

0
-5
Годинник: необхідність чи модний аксесуар?*
У сучасному діловому світі важко уявити собі бізнесмена чи бізнес – леді без годинника на руці, адже у ділових колах наявність годинника - це не що інше, як ознака пунктуальності та вміння цінувати свій і чужий час у динамічному ритмі життя.

Як усім відомо, час – це гроші. Ділові люди зазвичай обирають класичні моделі годинників. Саме такі, прості, без зайвих яскравих деталей, хронометри чудово гармонують з діловим стилем.

Класичні годинники мають тонкий циферблат круглої, прямокутної або бочкоподібної форми. Циферблат виконаний в стриманих кольорах – синьому, чорному, білому тощо. Ремінець може бути шкіряним або металевим. Серед найбільш відомих брендів класичних годинників – Patek Philippe, Omega, Breguet, Rolex.


Ціна справжніх оригінальних брендових годинників неймовірно висока, що робить їх просто недосяжними для звичайних людей.

Для того, щоб стати щасливим власником високоякісного стильного годинника, не обов’язково витрачати шалені гроші на придбання оригінального швейцарського хронометра.

Повноцінною заміною дорогих брендових годинників можуть стати їх високоякісні копії. Відрізнити від оригінала таку копію можливо лише за наявності спеціального обладнання.

Високоякісні копії класичних, спортивних та дизайнерських чоловічих і жіночих годинників Patek Philippe, Omega, Breguet, Rolex можна придбати за доступною ціною в інтернет-магазині Імідж.

Для тих, хто займається активним спортом, дайверам, альпіністам та любителям подорожей чудово підійдуть копії годинників, виконаних у спортивному стилі. Ці пристрої призначені для інтенсивної експлуатації в непростих та екстремальних умовах. Копії спортивних годинників мають такі ж додаткові функції як і відповідні оригінали. Вони зазвичай водонепроникні, оснащені тахометром, хронографом та ін. Ремінець виконаний з еластичних матеріалів та має надійні кріплення. Високоякісні репліки оснащені надійними японськими або швейцарськими кварцевими механізмами, високоякісним сапфіровим склом, стійким до ударів та подряпин. Серед відомих марок спортивних годинників - Hublot, Ferrary, Tag Heuer.

Для шанувальників надзвичайних форм і кольорів підійдуть сучасні дизайнерські хронометри. Яскравими представниками цієї категорії є вироби таких марок, як Gucci, Louis Vuitton, Chanel тощо.

Високоякісні копії дизайнерських годинників зовні повністю ідентичні брендовому оригіналу. А значно нижча ціна виробу досягається внаслідок заміни коштовного каміння та дорогоцінних матеріалів на якісні замінники, такі як стрази Swarowski, фіаніти, титан та кевлар.

Годинник сьогодні – це не просто пристрій для визначення точного часу та дати. Він чудово підкреслює статус та заможність власника. Брендовый хронограф – це незмінний показник престижу, як наприклад, автомобіль представницького класу.
Крім того, це невід’ємний практичний повсякденний аксесуар, за допомогою якого можна розкрити себе та підкреслити свою індивідуальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні