Луцькі коти стануть законними жителями міста

4
2
Луцькі коти стануть законними жителями міста
Влада Луцька визнає котів частиною екосистеми міста вже до кінця року.

Про це йдеться у відповіді на петицію лучанки Наталії Кісільової.

Нагадаємо, лучани подали ініціативу визнати вуличних котів частиною екосистеми міста. Жителі вмотивовують ідею тим, що в Луцьку нерідко трапляються випадки отруєння вуличних котів мешканцями, бо тварини, нібито, займають підвали і горища.

В.о. міського голови Ігор Поліщук у відповіді на петицію заявив, що до кінця 2017 року до Програми «Охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки» в місті Луцьку будуть внесені зміни з урахуванням побажань, висловлених у клопотанні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можно подумать, что для наших дикарей, кто травил котов и собак, закон писан.
Відповісти
Правильно. І квартири дати, і достойне харчування. Досить котам поневірятись по горищах! Можна ще котячі лазні відкрити, розважальні центри. Усе ще попереду. А Кісільову висунути на шнобелівську премію.
Відповісти
Во всем цивилизованном мире полно кафе, куда можно прийти и там просто ходят кошечки, можно поиграться с ними, взять на руки и почему то там это считается релаксом, а у нас птички каркают, собачки гавкают, котики мявкают - надо всех уничтожить, чтобы только люди жили в городе. Короче наше отношение к животным показывает уровень нашей цивилизованности. А защита прав котов это супер, лично я поддерживаю!
Відповісти
Вони і так є і почувають себе законними жителями, незалежно від того, яке рішення прийме влада:))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні