На Одещині виявили майже чотири гектари маріхуани

0
0
На Одещині виявили майже чотири гектари маріхуани
В Одеській області сьогодні, 7 червня, правоохоронці виявили 3,7 га незаконних насаджень конопель. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

Як повідомив начальник сектора з питань взаємодії із засобами масової інформації Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Андрій Білобородченко, посіви конопель виявили під час перевірки оперативної інформації, отриманої співробітниками прикордонного відомства.

«Міжвідомча робоча група у складі прикордонників Ізмаїльського загону, Одеського загону морської охорони та Ізмаїльського відділу Нацполіціі виявила насадження конопель загальною площею 3,7 га», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, коноплю виявлено в межах Ізмаїльського та Кілійського районів на острові Кислицький річки Дунай. За результатами приблизного підрахунку, загальна кількість кущів становила понад 370 тис. штук.

Наразі на місце має прибути спеціальна техніка для знищення посіву шляхом культивації. Також встановлюють причетних до незаконного вирощування наркотичних рослин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні