--> У Луцьку на 40-му відкрили унікальне дитяче містечко* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на 40-му відкрили унікальне дитяче містечко*

1
-2
У Луцьку на 40-му відкрили унікальне дитяче містечко*
У луцькому парку, що на вулицях Гордіюк і Конякіна, відкрили дитяче містечко «Карамелька».

На офіційне відкриття, що відбулося в суботу, 3 червня, зібралося чимало місцевих. Мешканці мікрорайону дуже втішені з того, що парк нарешті перетворився із непрохідних хащів у місце для змістовного відпочинку.

Проект дитячого містечка «Карамелька», втілений Луцькою будівельною компанією «ЛДБК» за підтримки Луцької міської ради, є унікальним.

У ньому враховані інтереси різних вікових груп дітей, відтак, територія поділена на три ігрові зони, де все обладнання розраховане під ріст та вік малечі.

Для найменших – низькі каруселі, гойдалки, пісочниця. А для найстарших – окрім ігрового обладнання встановлять і спортивне.

На святі відкриття малюків потішили не лише новими каруселями, а й численними розвагами. Музика від Dj Minion, танці і конкурси від аніматорів, аквагрим, мильні бульбашки…

Також під час відкриття дитячого містечка будівельна компанія ЛДБК нагородила призами діток, які взяли участь у конкурсі малюнку, що відбувся напередодні.

Переможців визначили у трьох вікових категоріях, а також окремо відзначили малюнки за креативність і за інновацію.

Зокрема, кращими визначили роботи: Артема Карачуна (3 роки), Іванки Ковальчук (6 років), Ані Смолярчук (7 років), Мілани Минюк (4 роки), Юлії Мартинюк (8 років), Марії Прокопчук (9 років), Анни Сахарук (9 років), Марії Ольхової (9 років), Олени Слободи (12 років), Анастасії Грищенко (13 років), Лідії Ольхової (13 років), Катерини Куриці (11 років), Богданки Кущ (10 рочків), Оксани Ольхової (11 років).

«Раніше ми гуляли по дворах, про таке гарне місце годі було й мріяти. Я – мама 4-річної донечки, чекаю на другу дитину. Добре, що тепер мої діти будуть мати, де погратися. Ми тут неполік живемо, але я знаю, що сюди приходитимуть мами з дітьми і з сусідніх районів. Переживаю тільки, аби воно в такому стані й залишалося, бо у нас же все марнують, розмальовують…» – поділилася враженнями молода мама Марина Левчук.

На майданчик прийшли подивитись і бабусі з дідусями. Вони, як ніхто інший, пам’ятають, яким був парк на 40-у до реконструкції.

«Ми цей парк садили з учнями. Кожне оце дерево. Боже, як давно це було… Я ще пам’ятаю, як заселявся квартал, тут ще вівці паслися! Потім ніхто не дивився за парком, усе заросло… Добре, що нарешті приводять парк в порядок», – поділилась спогадами бабуся 6-тирічного Радомира, вчителька школи №11 Ніна Тимофіївна.

«Відбулось чудове свято дитинства. Я дуже рада, що змогла приймати безпосередню участь у підготовці та організації цього дійства. Я сама прожила на 40-му кварталі понад 20 років. Це мій рідний район! Раніше за цим парком доглядали працівники Шовкового комбінату, і місцеві жителі завжди могли тут відпочити. Згодом цей чудовий парк дійсно претворився на хащі. Ми могли спостерігати, як буквально за 2 останні місяці колективу моєї компанії вдалося перетворити частину паркової зони на унікальне дитяче містечко. І це дійсно свято для усіх мешканців району, особливо для малечі!

Ми урочисто передали громаді міста Луцька конструкції дитячого містечка, що були куплені за власні кошти компанії», - розповіла начальник відділу маркетингу ПрАТ "ЛДБК" Ірина Кушпель.

Зараз поруч із парком Будівельна компанія ЛДБК зводить цілий Житловий комплекс преміум - класу "CARAMEL RESIDENCE", що також стане архітектурною окрасою нашого міста.

Закрита територія із відеонаглядом, унікальний благоустрій, розвинута внутрішня інфраструктура: кафе, магазини, спортзал, пральня - все це для комфортного та стильного життя майбутніх мешканців.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та досить вже цієї показухи, вклали 100 кв. бруківки і встановили по гойдалці і вже тиждень у всіх виданнях про це співають. Вайман добре зплатив?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні