«У Луцьку не місце чужим командам», - ультрас ФК «Волинь»

12
-4
«У Луцьку не місце чужим командам», - ультрас ФК «Волинь»
Один з лідерів луцьких ультрас заявив про те, що фанати не дозволять іншим футбольним клубам проводити домашні матчі на стадіоні у Луцьку.

"На Авангарді буде тільки Волинь, ніякого Вереса чи інших команд", - написав у Фейсбуці Йофі Тофі.

"Ми не дозволимо зрадницькому керівництву і тренеру - втікачу вирішувати ці питання без дозволу лучан і волинян", - йдеться у дописі.

"У вас є час схаменутися , бо потім може бути занадто пізно, і цю проблему Ми вирішимо самостійно , але швидко і принципово", - наголосив лідер луцьких ультрас.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрада!!!
Відповісти
Стадо ідіотів, ідіть проспіться, зробить воно! Що ти зробити можеш недоносок, ти в свому житті спочатку щось зроби нормальне. Ти стадіон утримуєш, ти податки платиш і зарплати персоналу, може ти витрати компенсовуш. Хто тобі дав право від жителів міста морду відкривати, що ти розписуєшся за всіх. Думаєш надів шапку ультрас і це тобі дає якесь право Дивіться хлопчики що би вам потім не вломили за погрози.
Відповісти
Ті ульТРУСИ вже перетворились у бандформування! Не даремно їх використовує Білецький у своїх "набігах" и залякуваннях. Треба поліції та СБУ зайнятись тими формуваннями, щоб не тероризували громаду!
Відповісти
ультраси, ви продалися Палиці і просрали Волинь! ви мовчки спостерігали як Палиця разом з своїм покровителем Коломойським знищує футбол України. Якщо ви такі принципові, то йдіть пікетуйте Палицю який знищив волинський футбол і прибрав до своїх рук стадіон Авангард. Чи ваша память настільки коротка що ви не пригадуєте хто купив Волинь у 2011 році і привів її до банкрутства??? ех ви
Відповісти
футбол нищили і Палиця, і Кварцяний. Перший - через те, що віддав все Кварцяному, другий - через те, що патологічно любить красти.
Авангард ніхто нікуди не прибирав - це власнісь громади, віддана в оренду без права перепрофілювання
Відповісти
хто вам дав право голосу від лучан.З чого ви взяли що лучани проти гри вереса. Нехай грають. Хай буде свято футболу у луцьку.Хоч і без волині.
Відповісти
Цей лідер-давня шестьорка палиці
Відповісти
Чабан і Гаврилюк, хватить писати Коменти, вас впізнали))
Відповісти
Цікаво якісь СРУльтрас лазять цілими днями по дворам нічого не роблять, гроші в мами або в бабці з пенсії крадуть, а потім ще щось бикують до серйозних людей. Хто ти таке, говно мале, щоб базікати про стадіон? Чмо! Напевно навіть за квиток на гру ніколи не платило, а шумить ніби володіє стадіоном. Придурок.
Відповісти
Бачу з IPшок, шо на стадіоні знову отямилися, получіли указ хазяїна і почали клепатии коменти.
Відповісти
Чабан з Гаврилюком при першій зустрічі з ультрас получать по вухах!
Відповісти
Ви ніхто, і завжди будете лисому пердуну лизати ноги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні