У Києві мітингували тисячі волинян

11
2
У Києві мітингували тисячі волинян
Більше чотирьох років ветерани МВС чекають перерахунку пенсій, тому і вирушили на мітинг до столиці.

Щодо цього питання товариство колишніх працівників міліції зі всіх регіонів країни обурювалося ще в грудні минулого року біля приміщення Верховної Ради України, - повідомляє Волинь.Нова.

Через дошкульний холод мітингували недовго і вистояли фактично нічого, окрім обіцянки нардепа Сергія Капліна допомогти зрушити з місця болючу проблему. Запевненням тішилися півроку, а нещодавно з вимогами перерахувати пенсії, повернути відмінені пільги та заручитися дотриманням інших соціальних гарантій приїхали під Кабінет Міністрів України.

Цього разу товариство офіцерів було кількатисячним, а плакати – ще обурливішими на кшталт: «Аваков – у відставку!», «Олігарху – Ні, народовладдю – Так!», «11.5 мільйонів пенсіонерів України Порошенко і Гройсман посадили на хліб і воду. Ганьба!»

Невдоволення пенсіонерів, які у свій час служили в Горохівському райвідділі міліції, як і у грудні минулого року, висловила чисельна делегація на чолі з головою Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України підполковником міліції Ігорем Богоносом. На загальних зборах «Ветерана», які лідер скликав напередодні поїздки, у її склад зголосилися увійти Феодосій Іваньоха, Анатолій Климковецький, Леонід Галій, Степан Рудь, Федір Огроднічий, Юрій Гудзь, Василь Возняк, Федір Ющук, Ігор Богонос, Петро Бабій.

Ціль поїздки красномовно висловлював транспарант із написом «Волинь – Горохів. Пенсіонери міліції вимагають перерахунку пенсій», з яким разом із колишніми колегами з Маріуполя, Чернігова, Одеси, Києва, Вінниці та інших регіонів України у столиці скандували від 8.00 до 16.00 години, із автомайданівцями перекривали вулицю Грушевського. Тисячами голосів кликали до спілкування Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, але до людей знову вийшов нардеп Сергій Каплін і взяв на себе повноваження і відповідальність передати їх вимоги на урядове засідання, яке тоді якраз вів пан Гройсман.

У виступі нардепа йшлося про те, що потрібні на підвищення пенсій колишнім працівникам міліції 5,6 мільярда гривень не були закладені в бюджет, і що без змін до нього таку суму взяти тепер ніде, окрім, як «урізати» від виплат інших категорій.

Сформулювавши вимоги колишніх правоохоронців у звернення, лідери обласних організацій пішли до Кабміну разом із Сергієм Капліним. Вийшли зі запевненням, що у найближчі дні для вирішення проблеми буде створено спеціальну комісію.

Проблему обіцяють вирішити у червні з допомогою голосування нардепів у Верховній Раді України. Отож, офіцери-пенсіонери сподіваються, що чергова обіцянка все ж буде виконана, а рішення, яке шукатимуть можновладці, буде правильним і втихомирить їхнє обурення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто хто а мусарня не заслуговує на пенсію. За 25 років дозволяли красти та самі крали.
Відповісти
Настала пора і нам через мітинги вимагати підвищення пенсій. За роки служби нам приходилось одним "жаритись" і мерзнути на аеродромах.а іншим на полігонах, в палатках і в броні. А за моряків взагалі окрема розмова.
Відповісти
Військовий пенсіонер, де ти був у 2014, коли 22річні необстріляні пацани воювали, де були ви, військові пенсіонери і міліцейські, як були мобілізації?
Думаю, вам дорослим навченим військовим і напіввійськовим мужикам треба було стати на захист держави, а не ховатися за спини необстріляної пацінви, трактористів і електриків. А зараз згадали за пенсії..
Відповісти
а ви тут ниєте екс-менти за пайками і пенсіями ! ПІДТРИМУЮ 100 ВІДСОТКІВ... вІЙСЬКОВИМИ ПЕНСІОНЕРАМИ ЗВУТЬ СЕБЕ ... БОГОНОСИ, ВОЗНЯКИ, ВОЗНЮКИ, , ТА ВИ СВОЇ РОКИ РІШАЛОВО І КИДАЛОВО ПРИГАДАЙТЕ... А ЛЮДИ ВАШУ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ПАМЯТАЮТЬ ... ЯК ВИ, ШАНОВНІ МІЛІЦІОНЕРИЛИ І КРИШУВАЛИ І БАБКИ ЗБИВАЛИ ... БЕЗНАКАЗАНІСТЬ ПОРОДЖУЄ БАРДАК І ТАК 26 РОКІВ ... ВАМ НЕ ПЕНСІЇ ПІДВИЩУВАТИ ПОТРІБНО, А ЩЕ ЇХ ВІДМІНИТИ ЗА РОЗБІЙ І ГРАБІЖ, ЩО ПРИ ВАШОМУ КЕРУВАННЯ БУВ ( ОДИНИЦІ НА РАЙОН Горохівський нормальних правоохоронців, а решту- псевдоправроохоронці, псевдосудді і псевдопрокурори )
Відповісти
Папуасе шмаркачу,мені в 2014-му виповнилося 61рік! З приводу призиву в армію,на війну,я написав листа міністру оборони.Цей лист пройшов командувача сухопутних військ,комадувача Західного регіону і опинився в Волинському облвійськкоматі,в якому мені було відмовлено за ВІКОМ! (призовний вік до 60-років). Я з цим не погодився і написав листа в Верховну Раду,щоб змінили законодавчо рік призиву до 65-років,адже ми ще мужики здатні тримати зброю в руках і маємо досвід на відміну від таких,як ти засранців. з Верховної Ради мій лист направляють в Кабінет міністрів,який остаточно поставив крапку на моєму призові за віком.Зрозумів Папуас!
Відповісти
В їхньому поважному віці бажано в таке величне свято іти до Храму, а не на мітинг. Мітингувати можна в інший день.
Відповісти
100 відсотків згідний з розумом
Відповісти
У нас «активістів» різних ,що боряться за права пенсіонерів уже більше,як пенсіонерів
Відповісти
Степан Рудь, Федір Ющук - нормальні міліціонери- пенсіонери (1-2-3 НОРМАЛЬНИХ) і УСЬО...
Відповісти
Не скакали, нічого не палили, нікого не побили... Чого збиралися???
Відповісти
Як вас видає ваш ментовський тон розмови! Вас не взяли на передову? Яка несправедливість!Яка печаль! Запитайте у добровольців - їм дороги ніхто не показував. Хлопець з Кривого Рогу, наприклад, аж за третім разом пішов. На жаль, не повернувся. Мій зять, до речі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні