У центрі Луцька засохли декоративні кущі

1
-7
У центрі Луцька засохли декоративні кущі
На вулиці Лесі Українки засохли декоративні кущі, які знаходяться поряд з новим фонтаном.

"Золотистий приріст у самшитів? Ні, це повільна смерть недоглянутих зелених насаджень в центрі Луцька", - пише Олексій Дудич на своїй сорінці у Фейсбук.

"Це фіаско комунального зеленого господарства і зелених активістів, хто тут щодня пробігає, хто п'є каву поруч чи заходить у візовий центр, медійників, які проводять свої бліц-опитування на луцькій стометрівці", - зазначає автор допису.

"Фонтан із опцією відмивання грошей і рятівною вологою для цього десятка кущів за 10 м, але в місті жодного інженера, щоб передбачити полив для декоративних рослин, на які витратили, як на дві "бехи" на польських бляхах", - підсумовує лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Це фіаско комунального зеленого господарства і зелених активістів, хто тут щодня пробігає, хто п'є каву поруч чи заходить у візовий центр, медійників, які проводять свої бліц-опитування на луцькій стометрівці"??????? ДО ЧОГО ТУТ ЗЕЛЕНЕ ГОСПОДАРСТВО???? Садила ПРИВАТНА структура саджанці з ПРИВАТНОГО магазину. Нехай тепер за СВОЇ кошти пересаджують і доглядають. В цінах на посадку має бути передбачений догляд і полив протягом початкового періоду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні