--> У Львові горіло сміття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові горіло сміття

1
-4
У Львові горіло сміття
У Львові підпалили сміття, пожежники і патрульні прибули на місце події.

Про це повідомляє Варта 1 у Facebook, передає УНН.

“Підпал сміття біля Набережного кварталу! Пожежна машина і патрульні вже на місці”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 28 травня у Львові сміття не вивезене з 310 контейнерних майданчиків житлового фонду, тобто з 25% загальної кількості майданчиків.

Як пвідомр, 1 червня, сталося загорання сміття на несанкціонованому сміттєзвалищі поблизу села Рожни Броварського району Київської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
країна КОРУпЦІОНЕРІВ ХАБАРНИКІВ БРЕХУНІВ І ЗЛОДЮГ !!! КРАЇНА ПРИРЕЧЕНА 26 РОКІВ !!! ВАМ, , хто у корита НЕ ЗАРПЛАТИ І ПЕНСІЇ ДАВАТИ , А В ТЮРМИ ІЗ КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА ВАШО І ВАШИХ РОДИН Я Б ДАВ і не питав би вас ні про що і ви, б не питали б усі , БО ЗНАЄТЕ ЩО Є ЗА ЩО САДИТИ В ТЮРМИ !!! БЕЗ СУДІВ І СЛІДСТВ ПСЕВДОПРАВООХОРОНЦІВ САДИТИ НА 15 РОКІВ у тюрми НЕ ПОЯСНЮЮЧИ І НЕ ПИТАЮЧИ НІ ПРО ЩО, бо знають що винні у тому безпределі і бардаку !!! Країна -Україна стала країною рішал, договорняків, розквіту бандитизму, алкоголізму, наркоманії, хабарництва, брехні ... і т.д. ЦЕ ПОВНИЙ ЖАХ Ото закакались в Україні... 300 млн. тоннн щорічно смітття в країні викидаємо по лісах, річках, полях і т.д. НАША ВЛАДА ТІЛЬКИ ПРИХОДить ДО КОРИТА ЩОБ ЗА 1-5 років накрасти і більш НІЧОГО... Про МАЙБУТНє ЗРОБИТИ ДЛЯ СЕБЕ, ДІТЕЙ І ВНУКІВ ніхто не думає !!! ВСІМ ПОФІГ ,ЩО ЗАКАКАЛИСЬ І В СМІТТІ ПО ЯЙЧЕНЯТА...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні