--> На Львівщині студентка продавала дитину за три тисячі доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині студентка продавала дитину за три тисячі доларів

0
3
На Львівщині студентка продавала дитину за три тисячі доларів
Правоохоронці Львівщини затримали студентку яка намагалася продати новонароджену дитину за 3 тис. дол.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

“Сьогодні у Львові поліція затримала 20-річну студентку, яка намагалась продати своє дитя за 3 тисячі доларів США. Саме в таку суму вона оцінила життя свого сина — хлопчика у віці 4 днів від народження, вагою близько 3 кілограмів,” — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що студентка діяла згідно умови розписки, у якій зобов’язалася не висувати в подальшому претензій покупцю.

В свою чергу офіційний представник Європейської поліцейської асоціації в Україні Сергій Шульженко повідомив, що затримана намагалася продати немовля через соціальні мережі.

“Сьогодні, 1 червня, жінку було затримано в момент одержання нею 80 тисяч гривень. За цю суму вона домовилася з „покупцем“, що передасть йому немовля. У розписці жінка написала, що жодних претензій не має, з усіма умовами оборудки згодна,” — написав С.Шульженко.

Зазначається, що на момент публікації оголошення про продаж дитини жінка перебувала в пологовому відділенні однієї з лікарень Львова.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі кваліфікували дії затриманої за ч.3 ст.149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України,” — уточнив С.Шульженко.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні