--> Терористи «ДНР» захопили будинок екс-регіонала, охоронців повбивали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Терористи «ДНР» захопили будинок екс-регіонала, охоронців повбивали

0
2
Терористи «ДНР» захопили будинок екс-регіонала, охоронців повбивали
Бойовики "ДНР" захопили будинок колишнього народного депутата від Партії регіонів Артема Щербаня, розташований в окупованому селищі Спартак, і вбили двох охоронців, яких Щербань залишив охороняти своє майно від мародерів.

Про це повідомляють житель Донецька Андрій Мацкул, а також військовий кореспондент бойовиків "ДНР" Марина Харкова, пише УНІАН із посиланням на Четверту владу.

За їх інформацією, Артем Щербань (син колишнього губернатора Донецької області Володимира Щербаня) залишив свій котедж в Спартаку після початку бойових дій.

Деякий час тому бойовики заселилися в котедж Щербаня, і, виявивши у охоронців не донецьку прописку, забили їх до смерті.

"Приїхали воїни одного героїчного підрозділу, виявили у сторожів не донецьку прописку і забили їх до смерті. Ось такі справи" - написав Мацкул.

"Сестрі загиблого сказали "укрдрг" і відфутболили" - написала в коментарях до посту Мацкула Харкова.

"Доба мужиків вбивали в будинку, в якому самі влаштувалися на проживання. А скільки таких мужиків сиділо по підвалах і згинуло невідомо де", - написав Мацкул.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні