--> У Києві пропонують відзначати День тверезості | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві пропонують відзначати День тверезості

1
-1
У Києві пропонують відзначати День тверезості
Українці придумали нову ідею - почати святкувати День тверезого Києва, як пропаганду здорового способу життя.

Відповідна петиція з'явилася на сайті Київради. Автор прохання Станіслав Білик пропонує в цей день заборонити продаж всіх алкогольних напоїв, і наводить як приклад західні країни світу, - повідомляє Газета.УА із поисланням на РБК.

"День тверезості і тверезі фестивалі набирають популярність по всьому світу. Ні для кого не секрет, як зачасту закінчуються великі свята, фестивалі і навіть сімейні застілля. Добра традиція зустрітися перетворюється в алкогольний бум. Хіба ми і наші діти варті цього? Цією петицією пропонується створити "День тверезого Києва". В цей день, щорічно, проводити фестивалі по темі здорового способу життя, спорту і здорового харчування ", - написано в петиції.

Петиція - індивідуальна або колективна вимога, звернення, пропозицію, скарга, прохання, клопотання, яка подається до органів державної влади в письмовій формі.

У деяких країнах петиція може подаватися не тільки громадянином, але і будь-якою особою (як особисто, так і спільно з іншими людьми).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова херня ... А може краще для початку позакривати алкогольні відділи у магазинах і продавати бухло в спеціалізованому магазині - одному на все місто? і тільки з 10 години до 18 год?Наплодили аватарів а тепер будуть святкувати день тверезості..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні