Гройсман пообіцяв прогрес через 5-7 років

2
1
Гройсман пообіцяв прогрес через 5-7 років
Україна вже через 5-7 років, спираючись на внутрішню і зовнішню підтримку, може досягти значного прогресу в багатьох сферах, заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу.

За словами прем'єра, Україна в середньостроковій перспективі може запровадити європейські стандарти ведення бізнесу, інвестиційного клімату та верховенства права, приєднавшись таким чином до економічного та політичного простору ЄС, - пише УНІАН.

При цьому Гройсман зазначив, що однією із ключових перешкод на шляху до покращення рівня життя в країні є популізм.

«Популісти хочуть досягти однієї мети: чим гірше - тим для них краще. Але чим краще людям - тим гірше популістам. Вони не зможуть реалізувати себе, бо робити нічого не можуть. Вони можуть тільки говорити надіями і потім їх не виправдовувати. А коли ситуація в країні буде змінюватися на краще, популістські сили втратять підтримку. Наша формула одна: чим краще - тим краще. Глибоко переконаний у тому, що ми забезпечимо успіх», - підкреслив глава уряду.

Як відомо, Гройсман переконаний, що завершення ратифікації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом прискорить якісні зміни в Україні. Прем'єр пообіцяв "довести до тахікардії" міністрів, відомства яких не виконують завдання, що передбачені Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто як рак на горі свисне ... та шайка з награбованим чухне на свої острови а ви чекайте покращення..
Відповісти
зарплату та бандота (не кажучи про ліві доходи) нараховує собі вже сьогодні. всім решта - обіцянка-цяцянка, дурному радість
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні