У головному парку Луцька хочуть поставити нову сцену

0
0
У головному парку Луцька хочуть поставити нову сцену
У луцькому Центральному парку хочуть зробити сучасну стаціонарну сцену за 300 тисяч гривень для проведення святкових концертів та інших масових заходів.

Із бюджету міста пропонують виділити 300 тисяч гривень на створення сцени у центральному парку міста. Про це сказала начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова 30 травня під час засідання бюджетної комісії, - пише Конкурент.

Заступник луцького міського голови Григорій Пустовіт пояснив, що сцена буде при вході в парк праворуч, де зараз розташована стара сцена.

"Зараз, враховуючи зовнішній вигляд, ця сцена, не є готова до проведення заходів", – додав Григорій Пустовіт.

Він сказав, що вже є попередньо обраний варіант, як виглядатиме майбутня сцена, до якої буде навіть під'єднано електроживлення.

Депутат Андрій Покровський зауважив, що варто було б сцену перенести подалі від дороги – вглиб парку. Адже там, де стоїть стара сцена, неподалік – проїзджа частина дороги, і коли відбуваються масові заходи біля сцени, то завжди утворюються на дорозі затори через скупчення людей.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук погодився, що з точки зору безпеки – це слушне зауваження.

Втім Григорій Пустовіт сказав, що затори на дорозі в тій частині міста відбуваються постійно, бо люди або заходять в парк, або виходять з нього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні