Луцький політех обігнав СНУ в рейтингу університетів України

4
-1
Луцький політех обігнав СНУ в рейтингу університетів України
ЛНТУ та СНУ імені Лесі Українки увійшли до першої сотні щорічного університетського рейтингу "Топ 200 Україна", який визначався одинадцятий раз підряд.

Про це повідомляє Вища освіта.

Так, Луцький національний технічний університет зайняв 73 позицію, а Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки розташувався на 76 місці.

Протягом останнього десятиліття рейтинг "Топ 200 Україна" стимулював здорову конкуренцію і змагальність між університетами країни у відповідності до головних критеріїв оцінювання їх роботи.

Він став визнаною системою незалежного оцінювання діяльності університетів для академічної спільноти, роботодавців і українського суспільства в цілому.

Вихідні дані для визначення вказаного рейтингу були надані безпосередньо університетами та отримані з незалежних Web - ресурсів.

До першої десятки національного рейтингу увійшли визнані лідери української освіти. Вони щороку покращують показники своєї академічної діяльності, підсилюють зв'язки з ринком праці, беруть активну участь в міжнародній діяльності, відзначаються різними міжнародними рейтинговими системами.

Переважна більшість університетів, що увійшли до "Топ 200 Україна" за останні 10 років показують позитивну динаміку їх роботи.

Разом з тим, до слабких місць системи вищої освіти України можна віднести її, поки що, значну ізольованість від народного господарства країни, низький рівень інтеграції в європейський і світовий освітньо-науковий простори, малу частку науково-інноваційної роботи в навчальних планах і загальному обсязі університетської діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну по хабарництву так і є.
Відповісти
Якщо в сторону зменшення + якщо навпаки то я повністю не згідний. порівнював з відповідями друзів, технічний відпочиває!
Відповісти
В ВДУ без хабарів нікуди
Відповісти
в ЛНТУ навідміну від СНУ простіше і якісніше
так, ЛНТУ має менше фінансування навідміну від СНУ, проте віпускників цінують і поважають по свій області
як на мене в СНУ більше пафосу чим навчання, хоть я і був студентом цього універстите
ЛНТУ - чудовий!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні