Тому, хто знайде причину смороду у Луцьку, обіцяють винагороду

7
2
Тому, хто знайде причину смороду у Луцьку, обіцяють винагороду
Причину смороду у Луцьку шукатимуть з металошукачами. Зокрема, чиновники хочуть перевірити, чи немає самовільних врізів у каналізацію.

Про це стало відомо 30 травня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що в якості основної причини смороду у мерії розглядали роботу біоетанольного заводу. Однак, завод зупинений, а сморід і далі поширюється.

Зі слів посадовця, запах поширюється у вечірню пору приблизно раз на два дні.

Наразі чиновники хочуть перевірити, чи немає несанкціонованих викидів на фільтраційні поля. Для цього вони хочуть з металошукачами пошукати самовільні врізи в каналізацію.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад також зауважив, що на того, хто допоможе знайти справжню причину смороду, чекає винагорода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засушіть "УКРОП" - і сморід зникне!
Відповісти
Хіба немає на Волині спеціалістів? А Держстандарт, запитайте у Шиби Б.П.
Відповісти
На ВН під такою публікацією жодного кривого коментаря про бездарну міську владу, яка три місяці не може знайти що смердить, де смердить і хто винен у тому , що смердить!!!! Думаю, лучани оцінять їхні старання у вирішенні цього екологічного лиха, а ГПЗівці будуть перші, хто підтвердять, що УКРОПи - то хапуги, нездари і корупціонери, які тільки думають про власні дупи в теплих кріслах а не про людей! Знаю, що на ВН коментар просто видалять , бо правда очі ріже і їхцар - Палиця своїм палицеботам бошки повідкручує за криве слово на нього , але правда є правдою і завжди так буде скільки б палицюки її не приховували!
Відповісти
Не знаю шо вони там вже курять...... Два рази на тиждень смердить? Смердить з минулого понеділка по два рази на день. Скільки вже можна знущатись з людей????
Відповісти
Смердять фекалії, що їх два рази в день скидають з Вересневого в поле. Припиніть ски
дати - не буде смороду. Де моя винагорода?
Відповісти
запізнився. я про це вже місяць розказую, але влада глуха і сліпа
Відповісти
http://lutsk.rayon.in.ua/news/31644-shkuri-telbuhi-ta-smerdota-u-lutsku-znaishli-shche-odne-dzherelo-zapahiv
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні