Дожилися: на Рівненщині в сільській школі лише одна випускниця

1
0
Дожилися: на Рівненщині в сільській школі лише одна випускниця
У школі в селі Грушвиця, що на Рівненщині серед 130 учнів - лише одна випускниця. За майже 50 років Оксана Зінчук стала єдиною одинадцятикласницею, - йдеться у сюжеті ТСН, - повідомляє ЧаРівне.

- Коли я комусь розповідаю, то це для всіх є великим шоком. Ніхто у це не вірить, - каже випускниця.

Власне, для Оксани цьогоріч й присвятили святкову лінійку. Всі її однокласники закінчили школу після 9-го та 10-го класів, тож рік вона просиділа у класі сама. Для неї персонально проводили уроки, йдеться в сюжеті Анни Махно.

Як згадує сама випускниця, це було схоже не репетиторство, матеріал краще засвоювався. Натомість вчителька Оксани каже, що це важче - вчити одну дитину, бо це проходить як індивідуальне навчання.

- Таке враження, що це випуск у моєї доньки, чи особисто в мене. Пригадую, що таке хвилювання було, коли я здавала державні іспити, навчаючись в університеті, - не стримує сліз класний керівник Ірина Кривко.

Випускного в Оксани не буде, але вона все одно планує збиратися із друзями. На святковій лінійці випускницю вітали оплесками понад сотня учнів та вчителів.

- В історії нашої школи, в історії нашого села - це унікальний випадок, коли за 47 років випускницею є одна наша дитина, - проголосив на лінійці директор Грушвицької школи Ярослав Ткачук.

Оксану Зінчук також називають гордістю школи. Директор закладу розповідає, що дівчина є активною, брала участь у різноманітних заходах.

Оксана впевнена, що незабаром надолужить рік самотності у школі і матиме одногрупників у виші. У майбутньому нинішня випускниця хоче бути вчителем.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба подякуавати владі що народ не бачить майбутнього...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні