Суд не хоче розказувати, чи ходить Ігор Палиця на роботу

10
-6
Суд не хоче розказувати, чи ходить Ігор Палиця на роботу
Волинський окружний адміністративний суд відмовив у наданні інформації про відвідування Ігорем Палицею роботи, його відряджень і лікарняних.

Відповідну постанову 18 травня ухвалила суддя Оксана Андрусенко, -
повідомляє Четверта влада.

Інформаційний запит обумовлений тим, що Ігоря Палицю помітно лише на сесіях Волинської обласної ради та у соцмережах, де він інколи публікує свої заяви з актуальних подій. Тому виникає питання: а чи дійсно посадовець щодня відвідує своє робоче місце і належним чином виконує свої посадові обов`язки?

«Суд вважає, що дана інформація не має ознак публічної інформації, оскільки запитувані відомості є предметом, що виник у зв`язку із здійсненням трудових відносин між відповідачем та його посадовою особою, і має внутрішньовідомчий характер», - аргументує відмову суддя Оксана Андрусенко у постанові.

«Ми не можемо погодитись із тим, що в процесі виконання обласною радою своїх владних повноважень (виконання своїх обов`язків) створюється не публічна, а якась інша інформація, природа якої судом навіть не визначена. Можливо суд вважає її приватною? Але чому тоді про це нічого не говорить - не зрозуміло», - коментує рішення суду адвокат Людмила Опришко.

Адвокат додає, що висновки та мотиви суду, викладені в постанові, є поверховими та непереконливими, а головне – не мають під собою законних підстав. Тому сторона позивача наразі готує апеляційну скаргу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, що Палиця в суді працює,що суд зобов'язаний інформувати про його виходи на роботу? Палиця сам собі режисер і глибоко в дупі мав всіх.Навибирали укропів,тепер тіштеся.Шмарклі вже не допоможуть,поки не настануть якісь вибори.Може за цей час появляться клепки в головах тих,хто голосував не головою.
Відповісти
Прорізався голос мудака! Піди Лапу в третє око чмокни!
Відповісти
ФУ... Хіба достойна людина напише такий комертар?? Лучанин висловив свою думку,з якою я також погоджуюсь,а ви? Як так можна?
Відповісти
Сс це_стопроцентний сраколиз Палиці.
Відповісти
Ложив Палиця болт на холопів.Але прийде час коли холопи на нього положать
Відповісти
А що, фонд "Навєкі разом", чи як там його, бабло перестав давати? Нє? То шо ви до царя приколупались
Відповісти
Як б воно не було, то той фонд хоть щось зробив! А ти клавіатурний боєць, що зробив??
Відповісти
Палиця ходить на роботу двічі: напередодні сесійного засідання та на сесійне засідання. Тому, Підрахувавши кількість сесійних засідань ради - знатимете, скільки Палиця був на роботі. А фонд його - так це греча для убогих волинян, які звикли продавати голоси на виборах. Палиця - прагматик і плювати хотів на вашу демократію. Бабло - за бурштин, торф, газ, мідь - саме цим йому Волинь цікава. А ви - холопи полішуцькі - моліться на свого мессію... Фу!!!!! Бридота!!!!!!
Відповісти
А може такого "найманого "народом працівника звільнити за прогули...На іншій роботі звільнилиб ,ще й "вовчий квиток виписали б.До яких пір буде ота депутатська вседозволеність процвітати,може..
Відповісти
А знаєте? Нічого безплатного немає. Палиця не ходить на роботу, і ніби то й грошей не бере, то може цей альтруїст так Волинь любить? Та ні! Йому потрібні надра, і там, разом з надзвичайно чесним і порядним депутатом Столяром вони візьмуть свої мільярди... А робота голови облради - то для нього скучно: людей приймати? з журналістами спілкуватись? ДЄВОЧКА йди на... засідання сесії, або подай на мене до суду, а там - я усе порєшаю!!!! Які виборці такий і голова облради...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні