Аварія у Луцьку: «Mazda» збила молодого хлопця

3
0
Аварія у Луцьку: «Mazda» збила молодого хлопця
У Луцьку «Mazda» збила 26-річного хлопця.

Автопригода трапилась близько опівночі на проспекті Соборності. Постраждалого госпіталізували, - повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом «Mazda» був 38-річний житель Луцька. 26-річного постраждалошго госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні. Медики діагностували в потерпілого чоловіка, зокрема, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом аварії розпочали кримінальне провадження.

Водієві «світить» штраф від 3,4 до 8,5 тисяч грн, або обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто він чуть не позбавив життя хлопця, а йому штраф або або обмеження волі до 3 років? А він заплатить штраф, в нашій країні довго це буде тривати? Люди збивають простих людей і спокійно живуть далі. В хлопця життя вже не буде таким. Набридло вже це.
Відповісти
Для того щоб фігню писати, потрібно з'ясувати всі обставини. Може воно п'яне саме кинулось під машину. А то відразу гнати на водія. Якщо встановлять що винен водій, то хай відповідає, а якщо пішохід - то тоді він дибіл.
Відповісти
Якщо вас послухати то кожен кого збивають то був пяний або неадекватний. А ви подивіться скільки за останній час в луцьку водіїв збивають людей на переходах, і скільки з них дітей. На Дубнівській, на Огієнка, на Волі маму з дитиною. Можливо пора вже внести якісь зміни в закон, щоб водії трохи боялись порушувати і сідати пяними за кермо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні