У Волиньраді досі не знають, що смердить у Луцьку

2
9
У Волиньраді досі не знають, що смердить у Луцьку
Першого червня у Волиньраді знову зберуться депутати, аби визначити, що ж смердить у місті.

Засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів запланували на четвер, 1 червня, - повідомили в обласній раді.

Депутати мають намір заслухати інформацію від представників управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, державної екологічної інспекції в області, головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, Луцької міської ради, Луцької РДА та районної ради про вжиті комплексні заходи для встановлення причин смороду.

Також вони хочуть почути напрацьовані пропозиції щодо забезпечення санітарно-екологічної безпеки в Луцьку та Луцькому районі.

Нагадаємо, 22 травня під час акції протесту біля Гнідавського цукрового заводу голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявляв, що причини смороду будуть відомі вже за тиждень.

Він запропонував створити спеціальну комісію для визначення причин поширення неприємних запахів. З його слів, за тиждень члени комісії повинні були прозвітуватись про свою роботу.

«Через тиждень скажемо, чому в Луцьку смердить», - заявляв тоді Ігор Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позачергову сесію провести на полях фільтрації цукрового заводу. якщо знову не будуть знати - окунути в те озеро, що там знаходиться
Відповісти
П*діраси бл* як треба то хай погуляють по центру, чи в сторону гнідави, сука хай занюхають той сморід самі...
Слів просто більше немає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні