--> Америка відправила в Корею авіцію, аби контролювати ядерну безпеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Америка відправила в Корею авіцію, аби контролювати ядерну безпеку

4
0
Америка відправила в Корею авіцію, аби контролювати ядерну безпеку
Пентагон для стримування КНДР відправляє в Тихий океан вже третю авіаносну групу.

Це рідкісний випадок, коли Пентагон одночасно відправляє три авіаносці в один регіон, повідомляє УНІАН.

США відправляють третю за рахунком ударну групу на чолі з авіаносцем «Німіц» у західну частину Тихого океану з метою стримування ракетної і ядерної програм Північної Кореї, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на два джерела.

«Німіц» є одним з найбільших у світі бойових кораблів. За даними джерел, «Німіц» приєднається до вже дислокованих у західній частині Тихого океану ударних авіаносців «Карл Вінсон» і «Рональд Рейган».

Зростаюча загроза у зв'язку з розширенням північнокорейських ядерної та ракетної програм є однією з головних проблем забезпечення безпеки для президента США Дональда Трампа.

Раніше він пообіцяв не допустити, щоб КНДР просунулася в розробці зброї до рівня, який дозволить їй завдати ядерного удару по континентальній території Сполучених Штатів. На думку експертів, Пхеньян може досягти цієї можливості приблизно після 2020 року. У п'ятницю Білий дім оприлюднив заяву, згідно з якою лідери Японії і США погодилися «посилити санкції проти Північної Кореї» у спробі стримати подальшу роботу над північнокорейськими ядерною та ракетною програмами. Як повідомляв УНІАН, в останні місяці Пхеньян активізував ракетні випробування.

Також Північна Корея провела вже п'ять ядерних випробувань і готується до шостого, а також заявляє про свої наміри розробити ядерну зброю, яка буде здатна досягти території США. Вашингтон неодноразово висловлював стурбованість з приводу проведення Пхеньяном ракетних і ядерних випробувань, які становлять загрозу як для самих США, так і для їх союзників в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

У відповідь на можливу агресію з боку США Пхеньян погрожував ядерною атакою. Також у Північній Кореї погрожували затопити американський авіаносець «Карл Вінсон», який проводив спільні навчання з японськими ВМС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світовий жандарм КНДР хоче нагнути.. Першу групу послали і вона пішла, друга поюзалась і сама зникла.. Тепер третє кодло янкі женуть на КНДР. А якщо Кіму надоїдять амерські вистібони і він потопить їхні корита? Оце виття почнеться пвгавозахисників..
Відповісти
Вы вообще понимаете что творится в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие статьи и мы часто не читаем новости из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что журналисты показывают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/polskie-sajty-detskix-tovarov.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-travnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/razmer-minimalnoj-zarplaty.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/yets-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/yakogo-chisla-bude-pravoslavna-pasxa-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/data-provedennya-dnya-yevropi-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні