--> У Нововолинську – масові обшуки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську – масові обшуки

0
-8
У Нововолинську – масові обшуки
Нововолинські правоохоронці провели 15 санкціонованих обшуків.

У заходах взяли участь співробітники спецпідрозділу «КОРД», працівники головного управління Нацполіції у Волинській області та Нововолинськоговідділу поліції, - повідомили у прес-службі поліції.

Обшуки провели, зокрема, у 10 ймовірних наркоточках на території міста – мікрорайон Шахтарський, бульвар Шевченка, вулиця Чехова, Винниченка, Соборна, Гірняцька, Святого Володимира, Маяковського, у 5-му мікрорайоні та на території дачного масиву «Прикордонник».

Правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних засобів, психотропних речовин, матеріальних цінностей, ймовірно, здобутих злочинним шляхом, декілька одиниць зброї.

Також поліцейські вилучили значну партію - понад 300 упаковок лікарського препарату «Тропікамід».

Окрім цього, правоохоронці припинили діяльність трьох закладів незаконного грального бізнесу.

«Санкціоновані обшуки провели у рамках чинного законодавства. Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. За цими фактами тривають досудові розслідування», – повідомив виконувач обов`язків начальника Нововолинського відділку поліції Андрій Литвин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні